Hengelsport-/vuurwerkspeciaalzaak Van Mulekom.
Hengelsport-/vuurwerkspeciaalzaak Van Mulekom.

Ruim assortiment vuurwerk en goed advies bij Van Mulekom

Zakelijk 499 keer gelezen

OSS | Hengelsport-/vuurwerkspeciaalzaak Van Mulekom is al zeker dertig jaar een vertrouwd gezicht als verkoper van vuurwerk. Eigenaar Martijn Mulders verwacht ook dit jaar op donderdag 29 en vrijdag 30 december van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag de 31ste van 8 tot 18.00 uur grote drukte aan de Smalstraat 80-82.

Mulders merkt dat kopers van vuurwerk zijn zaak trouw blijven. "Maar naast vaste klanten zien we ook jaarlijks veel nieuwe gezichten. De reden? We hebben hier veel keus. En door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klant professioneel adviseren. Veiligheid is het belangrijkst. Zo krijgen mensen bij aankoop van vuurwerk een gratis vuurwerkbril." Het assortiment in de zaak aan de rand van het Osse centrum is breed. "De laatste jaren zie je steeds minder knal-, maar meer siervuurwerk. Mensen willen wat moois de lucht inschieten en vaak zie je dat ze één topartikel kopen. In Nederland mag een cake maar 500 gram kruit bevatten en populair zijn nu de 'doorverbindboxen', waarbij cakes aan elkaar zijn bevestigd door lonten. Dat zorgt voor een spectaculaire vuurwerkshow. En daarnaast kopen mensen ook vaak los siervuurwerk, we hebben hier veel mogelijkheden." Van Mukelom werkt met diverse merken. "We hebben bijvoorbeeld Bestseller, maar voor de liefhebbers ook Pyro Shopper en het geweldige New Spirit."
Steeds meer mensen bestellen vuurwerk online. "Op onze website www.mulekom.nl bekijk je heel eenvoudig de diverse mogelijkheden. Ook zijn er filmpjes zodat je weet hoe het er straks in de lucht uit gaat zien." Bereikbaar via (0412) 62 25 12.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant