Bloem Berghem een van de grootste vuurwerkshop in de regio.
Bloem Berghem een van de grootste vuurwerkshop in de regio.

Bloem Berghem één van de grootste vuurwerkshops in de regio

Zakelijk 919 keer gelezen

BERGHEM | Nog nooit had Bloem Berghem aan de Pastoor van Teteringstraat 1C zo'n breed assortiment vuurwerk met meer dan 225 artikelen. De winkel, met twintig jaar ervaring in de verkoop van vuurwerk, pakt dit jaar heel groots uit voor een knallend uiteinde.

Dit jaar heeft Bloem Berghem het dubbele aantal producten voor het vuurwerkseizoen. Zo hebben ze buiten het bekende merk Pro-line Fireworks dat al jaren in de winkel verkrijgbaar is een nieuw merk aan de collectie toegevoegd: ZENA vuurwerk. Ook dit jaar zal Bloem Berghem weer een Duitse serie vuurwerkpotten met een zeer aantrekkelijke prijs in de schappen hebben. Met nu extra voordelige prijzen. Mensen krijgen vanaf vandaag tot Kerstmis 30 procent korting op de Duitse lijn. Op http://www.bloemberghem.nl zijn de producten en filmpjes te zien. "Het nieuwe merk ZENA vuurwerk zorgt voor een zeer geschikte aanvulling op de al bestaande collectie met zeer veel schitterende cakeboxen tegen lage prijzen. Zo koop je van het merk ZENA vuurwerk in de voorverkoop al een cakebox voor maar 59,95 euro en een mega cakebox  met 8 x 500 gram cakes voor 169 euro. In de Pro-line Fireworks serie profiteer je nu van de bliksemdeals tot en met 24 december zoals enorme flowerbeds met hoge kortingen en vele soorten sierpakketten al verkrijgbaar vanaf 20,99 euro."

Ruim aanbod
Bloem Berghem heeft voor de echte vuurwerkliefhebberk een ruime keus aan cakeboxen, losse cakes en vele soorten pakketten. Voor de jongeren natuurlijk vele soorten knalvuurwerk zoals Thunderstrikes,  Bazooka, Spanish Crackers en ratelbanden. "In de showroom staan alle modellen uitgestald en mensen krijgen deskundige en eerlijke informatie."

Openingstijden
Tot aan de kerst is de showroom iedere dag geopend met de volgende openingstijden: maandag van 13.30 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Online bestellen kan 24 uur per dag via http://www.bloemberghem.nl. In de voorverkoop zijn diverse aantrekkelijke vuurwerkkortingen. "Nu al kopen geeft vele voordelen."

Verkoopdagen
Vuurwerk kan worden gekocht op donderdag 29, vrijdag 30 december van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 31 december van 8.00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant