Pinksterraces Oss. (Foto: Ad Megens)
Pinksterraces Oss. (Foto: Ad Megens)

Geen editie Pinksterraces in 2017: 'Met pijn in het hart'

Sport 1.323 keer gelezen

OSS | Na elf jaar de Pinksterraces te hebben georganiseerd op het stratencircuit Paalgraven in Oss is het bestuur van Stichting Wegrace Oss tot de conclusie gekomen dat organiseren van het evenement op dit niveau en onder deze omstandigheden niet verantwoordelijk is voor 2017.

Aanleiding van dit besluit is een optelsom van een aantal bepalende factoren. Het aanbod van rijders is in de loop der jaren sterk afgenomen, er is een terugloop van sponsorinkomsten en een steeds lagere opkomst van publiek. "Dit betekent niet per se het definitieve einde van de Pinksterraces", aldus het bestuur in het persbericht.

'Uniek evenement'
"Het bestuur zal zich in 2017 beraden over of en hoe invulling te geven aan dit unieke evenement voor de komende jaren. Met pijn in het hart hebben we deze harde beslissing moeten nemen en zijn ons ervan bewust dat we vele rijders, vrijwilligers en sponsoren teleurstellen, maar zien op dit moment geen andere oplossing. We danken iedereen voor het tot stand brengen van de Pinksterraces en voor hun medewerking op welke manier dan ook voor de afgelopen jaren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant