Marco van den Akker, eigenaar van Tonies Keukens.
Marco van den Akker, eigenaar van Tonies Keukens.

Kookdemonstraties met BORA bij Tonies Keukens

Zakelijk 1.147 keer gelezen

OSS | Tonies Keukens aan de Oude Molenstraat 50 is al jaren een vertrouwd gezicht in Oss. Zoals de naam al zegt is het een speciaalzaak op het gebied van keukens, maar ook voor sanitair en tegels zijn mensen aan het juiste adres. Eén van de populairste producten in het assortiment is de BORA kookplaat waarin de afzuiging is geïntegreerd. Op woensdag 28 december van 11.00 tot 18.00 uur en donderdag 29 december van 14.00 tot 20.00 uur zijn er demonstraties van koks. "Een kookplaat van BORA heeft veel voordelen en die worden tijdens de demo's getoond", aldus Marco van den Akker, eigenaar van Tonies Keukens.

door Leon Voskamp

Sinds een jaar of vier is Tonies Keukens select dealer van het Duitse merk BORA. Van den Akker merkt dat de verkoop enorm in de lift zit. "De eerste jaren moesten we de klant echt overtuigen van de meerwaarde van BORA. Dat is nu niet meer het geval. Mensen komen bewust bij ons naar binnen om een BORA aan te schaffen. Je ziet dat de laatste jaren meerdere merken het principe kopiëren, maar qua kwaliteit is het nog lang niet zo goed als BORA."

Veel voordelen
De kookplaat van BORA kan eenvoudig op diverse plekken worden ingebouwd. Volgens Van den Akker heeft de kookplaat -verkrijgbaar met inductie (veruit het populairst), keramisch of gas- veel voordelen. "De kookplaat is van een hoge kwaliteit en heeft een ingebouwde kookveldafzuiging. Het is de beste manier van afzuigen. De afzuiging is zo sterk dat het zowel stoom als vet eenvoudig naar beneden zuigt. Dat betekent ook dat je het eten tijdens en na het koken veel minder ruikt in je huis. Bovendien zorgt het voor veel minder geluid dan andere afzuigkappen. Al deze voordelen kun je zelf ervaren tijdens de kookdemonstraties op 28 en 29 december. Leuk om na de feestdagen te komen kijken. En als mensen honger hebben, mogen ze het hapje uiteraard ook opeten."

Showroom
Wie op zoek is naar een mooie keuken, heeft veel te zien bij Tonies Keukens. Naast het ruime aanbod zijn er namelijk ook een aantal showroomkeukens met aantrekkelijke kortingen. "Die zijn erg in trek, dus ik raad mensen aan om snel te komen kijken."

Informatie
Tonies Keukens is dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Bereikbaar via info@tonieskeukens.nl, (0412) 64 26 27 of kijk op de website www.tonieskeukens.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant