Vuurwerk bij Coppelmans.
Vuurwerk bij Coppelmans.

Ruim aanbod vuurwerk bij Tuincentrum Coppelmans: 'Je krijgt waar voor je geld'

Zakelijk 960 keer gelezen

OSS | Tuincentrum Coppelmans aan de Frankenbeemdweg 50 in Oss verkoopt voor het derde jaar op rij vuurwerk. Volgens eigenaar Jos Coppelmans kunnen klanten rekenen op kwalitatief uitstekend vuurwerk voor een aantrekkelijke prijs.

Het tuincentrum is volledig ingericht in kerstsfeer, maar ook de afdeling vuurwerk valt duidelijk op. "De samenstelling van ons assortiment is veelzijdig en biedt voor alle vuurwerkliefhebbers wat wils. Kwaliteitsvuurwerk kenmerkt zich door kleurenpracht in een grote verscheidenheid en het toepassen van 'wit kruit' voor de lucht uitbarstingen in het siervuurwerk. Mede door deze toepassingsmogelijkheden en de verruiming van de Nederlandse wetgeving, steekt het Nederlandse consumentenvuurwerk met kop en schouders uit boven de rest van Europa. Het door ons verkochte vuurwerk voldoet net als onze opslag aan de strengste veiligheidseisen en wordt veel gebruikt in professionele shows. Wij zijn er trots op dat onze leveranciers (Wolff Vuurwerk BV, Rubro en Vuurwerkmania) al meerdere jaren achtereen zijn uitgeroepen tot de importeurs met het beste vuurwerk van Nederland." Veiligheid staat voorop bij Coppelmans, dat is aangesloten bij Stichting VuurwerkCheck. Bij het kopen van vuurwerk krijgen klanten een gratis vuurwerkbril.

Kortingen
Vuurwerk is op donderdag 29 en vrijdag 30 december te koop van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Via www.coppelmansvuurwerk.nl zijn foto's en filmpjes van alle producten te zien. Via de site is het mogelijk om al vuurwerk te bestellen met aantrekkelijke kortingen of gratis vuurwerk. Op vrijdag 23 december is er vanaf 19.00 uur een vuurwerkshow bij het tuincentrum.

Vuurwerkafval inleveren
Tuincentrum Coppelmans verkoopt ook dit jaar vuurwerk (zie artikel hieronder). Vuurwerkafval kun je op 2 januari inleveren bij het tuincentrum. Jos Coppelmans: "We vinden het milieu belangrijk. Mensen die een zak met vuurwerkafval afgeven, krijgen een tegoedbon van 5 euro voor de aankoop van vuurwerk volgend jaar."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant