John Vos bij het vuurwerk van Bike+.
John Vos bij het vuurwerk van Bike+.

'Qua vuurwerk hebben we het beste bij Bike+'

Zakelijk 593 keer gelezen

OSS | Bike+ is net als voorgaande jaren een zeer geschikte locatie om vuurwerk te kopen. Jaarlijks is er bij de fietsspeciaalzaak een heel nieuw assortiment vuurwerk verkrijgbaar. Volgens bedrijfsleider John Vos krijgen mensen waar voor hun geld. "We hebben er veel energie ingestoken zodat mensen kunnen genieten van prachtig vuurwerk."

Veiligheid staat volgens Vos altijd voorop. "We hebben in al die jaren nog nooit een ontevreden klant gehad, dat is uniek. Qua vuurwerk werken we hetzelfde als op het gebied van fietsen: we willen alleen het beste in de winkel."

Merken
Bike+ werkt met diverse merken vuurwerk, zoals Diamond Collection en SkyLine Fireworks. Dit jaar is daar Vulcan Europe bijgekomen. "Vulcan heeft professioneel vuurwerk, is zeer innovatief en staat bekend om maatwerk en gebruiksgemak. Het is mogelijk om bij ons Vulcan Member te worden door eenmalig voor twee euro een pas aan te schaffen. Je krijgt daarvoor een pot van 13,95 euro en ook nog eens extra korting op een geselecteerd aantal producten. Bij iedere aankoop spaar je punten en daarmee krijg je opnieuw korting. Een aantrekkelijk marktonderzoek van Vulcan Europe dus."

Meer siervuurwerk
Vos ziet in de loop der jaren veel veranderingen in de 'vuurwerkwereld'. "De trend is dat knalvuurwerk minder in trek is en er veel meer siervuurwerk de lucht ingaat. We zien bij leveranciers ook meer boxen en dat zorgt voor meer spektakel. Een grote box gaat al snel richting evenementenvuurwerk, heel mooi." Bij Bike+ kunnen mensen terecht voor een zeer breed assortiment. Babypijltjes en Romeinse kaarsen zijn dit jaar verboden. "Van kinderen tot professionals, er is hier voor elk wat wils. Een uitgebalanceerd assortiment voor een aantrekkelijke prijs."

Tijden
Vuurwerk kan donderdag 29 en vrijdag 30 december van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 31 december van 9.00 tot 17.00 uur worden gekocht aan de Obrechtstraat 19 in Oss. Online bestellen via de website
www.bikeplus.nl heeft grote voordelen. Bij bestedingen vanaf 25 euro krijgen klanten gratis vuurwerk of tien procent korting. Het vuurwerk mag worden afgestoken van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 2.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant