Yasin Babacan.
Yasin Babacan.

Matrassen en boxsprings te koop bij Luxor Slapen

Zakelijk 1.182 keer gelezen

OSS | Babacan Tapijt is al 25 jaar een tapijtspecialist, maar de laatste jaren ook op het gebied van laminaat, vinyl, raamdecoratie, vitrage en zitmeubels. Met Luxor Slapen is Babacan Tapijt dit jaar ook een aparte tak begonnen met boxsprings en matrassen. Producten van topkwaliteit die in Turkije speciaal met de hand worden gemaakt en zonder tussenpersoon worden geïmporteerd. "Daarom kunnen boxsprings en matrassen voor het midden- en hoogsegment hier worden verkocht voor spectaculaire groothandelsprijzen", aldus Yasin Babacan.

In 2016 zette Babacan Tapijt een nieuwe stap en onderzocht het of Luxor Slapen een aanwinst zou zijn. 'Ja' is nu de duidelijke conclusie. "Het loopt goed en mensen vinden het interessant. De matrassen zijn van hoge kwaliteit en de boxsprings hebben een opbergfunctie. Dat is in de grote steden wel bekend, maar hier in de omgeving nog nieuw."

Showroom
Babacan ging voor een leverancier op zoek in verschillende landen en kwam uit in Turkije. "Ze zijn hier op bezoek geweest om naar ons bedrijf te kijken. We hebben een akkoord bereikt en in 2017 gaat de webshop www.luxorslapen.nl van start. In onze winkel hebben we boven een nieuwe showroom waar mensen de modellen zelf kunnen zien en uiteraard ook mogen testen."

Zeer lage prijzen
Vanuit Turkije is de eerste container met boxsprings en luxe matrassen al binnen. "Omdat we rechtstreeks importeren, hanteren we zeer lage prijzen. Een complete boxspringset met matras, topper, hoofdbord en twee hotelboxen is bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf 495 euro. Bij de matrassen zitten we zeker dertig procent onder de prijzen van andere winkels en regelmatig ook zestig procent. Veel is direct leverbaar en er is de keuze uit meerdere kleuren. We hebben gekozen voor hele goede kwaliteit, omdat we het belangrijkst vinden dat mensen tevreden zijn en bij ons terugkomen."

Flexibel
Bezorgen tot aan de eerste drempel is gratis. Voor monteren wordt wel een vergoeding gevraagd. Er zijn nog meer voordelen voor klanten. "We zijn heel bereikbaar en ik ben het aanspreekpunt voor mensen. Of ze ons nou 's avonds willen bellen of in het weekend, geen probleem, we zijn flexibel en zijn er voor de klant."

Ambitieus
Babacan is ambitieus. Binnen een aantal jaar wil hij een tweede vestiging open op een andere plek in Nederland. "Mijn vader is 25 jaar geleden voor zichzelf begonnen en het bedrijf is gegroeid tot wat het nu is. Babacan Tapijt is een interessante allround woonwinkel geworden. Als je je werk heel goed doet en je vraagt daar aantrekkelijke prijzen voor, dan weten de klanten je te vinden. We groeien jaarlijks met zo'n tien procent en willen rustig groter geworden. Een tweede vestiging is een mooie, volgende stap."

Informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.babacantapijt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant