Afbeelding

Uitzendbureau BJ Flexpartners ook in 2016 flink gegroeid

Zakelijk 816 keer gelezen

OSS | Met een nieuw pand en uitbreiding van het team realiseerde uitzendbureau BJ Flexpartners in 2016 een omzetgroei van 30 procent.

2016 was een jaar met mijlpalen voor BJ Flexpartners. 22 januari opende het bedrijf officieel zijn nieuwe onderkomen aan Molenstraat 54, in maart bestond het vijf jaar en in oktober werd een tweede vestiging geopend in Houten. Het afgelopen jaar is BJ Flexpartners flink gegroeid. "We zijn in 2015 dertig procent gegroeid en in 2016 datzelfde percentage", vertelt Ferry Janse, die samen met Johan van de Veerdonk eigenaar is van BJ Flexpartners. De bezetting op kantoor is gegroeid van vijf naar negen fulltimers. "We zijn hierdoor klaar om ook in 2017 te streven naar omzetgroei en als de kans zich voordoet, zullen we misschien nog een vestiging openen."

Mkb
BJ Flexpartners richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf (mkb). Van techniek, bouw, productiewerk tot administratief; het aanbod is zeer divers. Daarbij is persoonlijk contact met klanten en maatwerk belangrijk. "Het heeft een meerwaarde en is een kwaliteit die we leveren. Via internet inschrijven kan bij ons niet. Eveneens hebben we geen database met cv's. Het is een arbeidsintensief voortraject, maar door persoonlijk contact zetten we de juiste persoon op de goede plek."

Steentje bijdragen
Daarnaast wil BJ Flexpartners zijn steentje bijdragen aan Oss en omgeving. "We zijn niet alleen gevestigd in Oss, maar willen tevens iets betekenen voor de regio", zegt Van de Veerdonk. BJ Flexpartners sponsort FC Oss en werkt samen met de gemeente Oss en het UWV om werkzoekenden uit de regio te helpen. "We willen hen graag helpen aan een baan en zoeken voor onze opdrachtgevers lokaal omdat er in de regio veel kwaliteit zit." BJ Flexpartners is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 74 50 74 of kijk voor meer informatie op de website www.bjflexpartners.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant