Afbeelding

Haar Uniek, wanneer u uw haar verliest

Zakelijk 620 keer gelezen

OSS | Haar Uniek maakt deel uit van gezondheidscentrum Plein Zwanenberg in Oss. Samen met onder andere Polikliniek Bernhoven is ze gevestigd aan de Gezondheidslaan 1 in Oss en gespecialiseerd in het aanmeten van professionele haarwerken (pruiken) voor iedereen.

Corné Vos vertelt waar haar onderneming voor staat. "Als toegewijd haarwerker wil ik de drempel verlagen voor mensen die een haarwerk nodig hebben. Ik kan al veel onzekerheid wegnemen als mensen na een bezoek aan de arts in mijn salon komen. Ze krijgen bij mij service en persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. Het verliezen van haar heeft een enorme impact, omdat het zo'n belangrijk deel van iemands uiterlijk is. Mensen zitten vol met vragen en weten vaak niet wat te doen bij haarverlies. Er zijn echter voldoende goede oplossingen." Privacy, aandacht, tijd en vakkennis staan centraal bij Haar Uniek. Corné geeft aan dat haar aanbod op het gebied van haarwerken bijna ieder kapsel en haarkleur mogelijk maakt. "Ik kan iemands oude kapsel identiek nabootsen. Het gaat er bij een haarwerk om dat het bij iemand past en dat de eigen identiteit behouden blijft. Mensen moeten zich er prettig mee voelen en het mag niet van echt te onderscheiden zijn." Haar Uniek kan mensen begeleiden vanaf het begin dat ze een haarwerk gaan dragen tot aan het moment dat ze bereid zijn het weer af te zetten. Ook wanneer men blijvend een haarwerk gaat dragen, kunnen zij aan al uw wensen en eisen voldoen. Het haarwerk hoeft hiervoor niet bij Haar Uniek aangeschaft te zijn.

Stichting Haarwensen
Haar Uniek figureert met trots als steunpunt voor de Stichting Haarwensen. Een stichting die zorgt dat kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, weer met een volle haardos door het leven kunnen. Stichting Haarwensen maakt het mogelijk dat deze kinderen een haarwerk van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Hoofdbedekkingen
Haar Uniek beschikt ook over een ruim assortiment aan diverse hoofdbedekkingen. Zo kunnen ze u informeren over bijvoorbeeld mutsjes, turbans, sjaals en zijn er speciaal voor kinderen de leukste collecties met speelse/kleurrijke motieven. Er wordt gewerkt op afspraak en deze kunnen vrijblijvend gemaakt worden via info@haaruniek.nl. Corné kan ook mensen thuis of in het ziekenhuis komen bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website www.haaruniek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant