Chris van den Dungen. (Foto: Rene Verbruggen)
Chris van den Dungen. (Foto: Rene Verbruggen)

Van den Dungen: 'Ik zie de groep groeien'

Voetbal 437 keer gelezen

OSS | Sv TOP maakte afgelopen zaterdag bekend dat het contract met hoofdtrainer Chris van den Dungen met een jaar is verlengd. Beide partijen wilden graag met elkaar verder en bereikten een akkoord.

Vorig seizoen kende TOP een rampjaar en werd er gedegradeerd naar de eerste klasse. "Ik ben ergens aan begonnen en ben geen type die dan vervolgens al na een seizoen de club in de steek laat. We moesten opnieuw beginnen en met minimale middelen en veel netwerken hebben we een nieuwe selectie samengesteld. Ik zie dat de groep nog steeds blijft groeien en ik verwacht dat er nog meer stapjes gezet gaan worden." Sv TOP bezet de zesde plek in de eerste klasse C. "Jammer is dat we de laatste twee duels de overwinning hebben weggegeven. Maar nog steeds hebben we veel vertrouwen dat we bij de eerste vijf gaan eindigen en dan hopelijk een periodetitel pakken. Voetballend gezien horen we zeker bij de beste drie/vier ploegen in deze klasse. Alleen Baronie steekt er bovenuit. Bij ons komen er deze winterstop jongens terug van blessures en de concurrentie wordt groter. Daarom verwacht ik ook een betere tweede competitiehelft dan de eerste."

Volgend seizoen
Van den Dungen is achter de schermen ook al bezig met volgend seizoen. "We verwachten dat we zeker de basisploeg kunnen behouden en zijn op zoek naar aanvallende versterkingen. De eerste lijntjes zijn uitgegooid. Ik merk dat sv TOP positief bekend staat in deze omgeving en dat spelers graag naar TOP komen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant