Hems BV, vleesverwerkend bedrijf, vestigt zich in Oss.
Hems BV, vleesverwerkend bedrijf, vestigt zich in Oss.

Hems BV, vleesverwerkend bedrijf, vestigt zich in Oss; er komen zestig arbeidsplaatsen bij

Zakelijk 4.810 keer gelezen

OSS | Hems BV gaat zich vestigen in Oss en heeft een perceel van 10.210 m2 op bedrijvenpark Vorstengrafdonk gekocht. Aan de noordkant van het bedrijvenpark op de hoek van de Steenweg en de Hunebedstraat zal nieuwbouw worden gerealiseerd. In het nieuwe pand komen Hems BV en dochteronderneming Fortuna BV. Beide ondernemingen zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment vleesproducten voor meerdere marktsegmenten.

Op het gekochte perceel wordt een nieuw pand gebouwd met een totaaloppervlakte van 4.500 m2, onderverdeeld in 3.800 m2 bedrijfsruimte en 750 m2 kantoorruimte. Volgens de planning zal in april de eerste spade in de grond gaan en naar verwachting wordt het pand in november opgeleverd. Wethouder Frank den Brok: "We zijn blij met de vestiging van Hems in Oss. Van oudsher zijn we sterk verbonden met Agrifood en de vleesverwerkende industrie. Binnen deze sector is de laatste jaren een duidelijke groei waarneembaar. Heel fijn, want het zorgt voor werkgelegenheid in onze regio." Hems en Fortuna komen samen op de locatie Vorstengrafdonk. Niet alleen blijven de 30 arbeidsplaatsen van Fortuna behouden, er komen ook ongeveer 60 arbeidsplaatsen bij. 

Service
Directeur Kees Hems: "Optimale kwaliteit en service bieden is wat Hems BV de afgelopen 31 jaar heeft gedaan en wat we ook in de toekomst willen blijven doen. Het huidige pand gaat in de tijd niet meer voldoen. Door Hems BV en Fortuna BV samen te brengen in een nieuwbouwpand zal het allemaal efficiënter kunnen en zijn kosten beheersbaarder." Hems BV koos voor de locatie Oss, omdat er hier ervaringen zijn met de eisen die de foodsector stelt, een goede verbinding met de snelweg is en omdat er mogelijkheden zijn voor investeringen. Hems BV is op dit moment gevestigd in Netersel en Fortuna BV in de Scheldestraat in Oss. Hems BV en Fortuna BV zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment vleesproducten zoals varkens-, rund-, kalfs- en lamsvlees, die onder andere geleverd worden aan supermarkten, slagerijen, groothandel, industriële grootverbruikers en horeca.
 

Hems BV, vleesverwerkend bedrijf, vestigt zich in Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant