Berghem Sport ontving een bedrag van 3.062,80 euro. In het midden filiaalmanager Peter Gielis.
Berghem Sport ontving een bedrag van 3.062,80 euro. In het midden filiaalmanager Peter Gielis.

Lokale sportverenigingen krijgen geld van Jumbo Berghem

Zakelijk 1.081 keer gelezen

BERGHEM | Jumbo aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem verdeelde afgelopen zaterdag 5.000 euro onder deelnemende verenigingen aan de 'Sparen voor je Sportvereniging'-actie. Klanten die er de afgelopen tijd boodschappen deden konden sparen voor sportmaterialen voor lokale sportverenigingen.

Voetbalvereniging Berghem Sport uit Berghem ontving de meeste punten en ontving een bedrag van 3062.80 euro. Ze haalden zelfs het hoogste bedrag van heel Nederland. Naast Berghem Sport ontvingen VV Ravenstein, OZ&PC Arethusa, VV OKSV, VV Herpinia, SBV Haren, RKSV Ulysses en LTC Rackets ook bedragen voor de aanschaf van sportmaterialen.

'Verantwoordelijk'
"De 'Sparen voor je sportvereniging'-actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Bewegen is enorm belangrijk voor jong en oud. Hier dragen we dan graag ons steentje aan bij", aldus Peter Gielis, filiaalmanager van Jumbo Berghem.

Berghem Sport
Berghem Sport is zeer verheugd met het bedrag. "We vinden het erg mooi dat klanten van Jumbo, waaronder natuurlijk onze leden, vrijwilligers en supporters, zo veel punten voor onze vereniging hebben gespaard. Met het ontvangen bedrag kunnen we onder meer een sport en training materialen aanschaffen. Ik weet zeker dat onze leden daar ontzettend blij mee zijn", zegt Teun Brands.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant