Foto van de filmpremière.
Foto van de filmpremière.

Maatjesproject MATCH zoekt vrijwilligers in regio Oss

Algemeen 630 keer gelezen

OSS | Maatjesproject MATCH is op zoek naar vrijwilligers (18+) uit de nabije omgeving van Oss, die tijd over hebben voor een kind wat een dosis positieve en individuele aandacht goed kan gebruiken. Voor belangstellenden is er maandag 30 januari van 19.30 tot 20.45 uur een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats in de bibliotheek van Veghel aan de Markt 1.

MATCH koppelt een vrijwilliger aan een kind (6 tot en met 18 jaar) dat door verschillende omstandigheden een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Matchkoppels ondernemen wekelijks gezellige en ontspannende activiteiten met elkaar. Samen schaatsen, een appeltaart bakken of een bordspelletje spelen; het contact met een maatje zorgt ervoor dat een kind even kind kan zijn, ontspant en meer zelfvertrouwen krijgt.

Film
Om meer aandacht te vragen voor het project hebben vrijwilligers van MATCH een promotiefilmpje gemaakt, waarin koppels vertellen over hoe het er aan toegaat tijdens de wekelijkse activiteiten. Het filmpje, mede mogelijk gemaakt door Nationaal Fonds Kinderhulp, is eind vorig jaar in première gegaan en heeft al heel wat enthousiaste reacties opgeleverd. Match hoopt dan ook op veel meer nieuwe maatjes, zodat de kinderen die op de wachtlijst staan, snel gekoppeld kunnen worden. Ga voor het filmpje en meer informatie over MATCH naar de website www.oosterpoort.org/match.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant