Sjo-Wah Lain met links naast hem een medewerkster van Supervlaai.
Sjo-Wah Lain met links naast hem een medewerkster van Supervlaai.

'De lekkerste broodjes koop je bij Supervlaai'

Zakelijk 1.205 keer gelezen

OSS | Supervlaai heeft een ruim assortiment aan verse en smaakvolle vlaaien en taarten. Zoals de nougatine schuimtaart, volgens eigenaar Sjo-Wah Lain een begrip in Oss. Supervlaai is echter veel meer dan alleen het verkopen van vlaaien van een hoge kwaliteit, want www.hetlekkerstebroodjevanoss.nl is ook een tak van het bedrijf. Zowel in de zaak aan de Sterrebos 28 in Oss als online zijn de broodjes te bestellen. "Ik heb jarenlange horeca-ervaring in diverse restaurant en kan zeggen dat wij de beste en lekkerste broodjes verkopen."

Het aanbod vlaaien is zeer divers. Het is ook mogelijk om een vlaai persoonlijk te maken door Supervlaai printafbeeldingen, foto's of een bedrijfslogo met eetbare inkt op marsepein. In de winkel zijn fotoboeken aanwezig met veel voorbeelden. De vlaaien worden dagelijks vers gebakken en 's nachts geleverd.

Seizoenen
Supervlaai gaat mee met de seizoenen. In de zomer is er bijvoorbeeld ambachtelijk Italiaans ijs en eind december waren de oliebollen en appelbeignets populair. "Maar onlangs hebben we ook stroopwafels gebakken voor de winkel. En zo proberen we nog meer leuke dingen te doen."

Belegde broodjes
Het hele jaar door zijn er belegde broodjes verkrijgbaar. Op de site www.hetlekkerstebroodjevanoss.nl is het hele aanbod te vinden. Dat varieert van speciale broodjes tot maaltijdsalades, yoghurtjes en koude borrelhapjes. "Je kunt het zo luxe maken als je zelf wil. We hebben bezorgdiensten (maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur) en dat loopt echt als een trein. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Het is ook heel eenvoudig om te bestellen en we hebben zelfs diverse vergaderassortimenten samengesteld."

Vers
Iedere bestelling wordt a la minute gesneden, zodat mensen altijd vers beleg hebben. "We gaan hier in 2017 lekker mee door en hebben er vertrouwen in dat het nog drukker gaat worden." Een andere 'hardloper' is het Brabantse worstenbroodje. Volgens Lain het lekkerste worstenbroodje van Oss en verre omgeving. "Ik ben een echte liefhebber en heb er in mijn leven heel veel geproefd. Wij hebben het worstenbroodje zo samengesteld dat het echt de lekkerste is die je kunt kopen."

De Ruwert
Supervlaai Oss is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 9.00 tot 12.00 uur. "We zien dagelijks mensen hier lekker zitten om iets te eten en te drinken. De Ruwert is een fijn winkelcentrum." (0412) 64 43 55 of oss.sterrebos@supervlaai.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant