Foto van vroeger.
Foto van vroeger.

'Foto van vroeger' in Weekblad Regio Oss

Algemeen 567 keer gelezen

OSS | Weekblad Regio Oss is gestart met de rubriek 'Foto van vroeger'. Wekelijks zullen foto's van plaatsen, straten, personen, mensen, culturele activiteiten, (sport)wedstrijden, bijzondere gebeurtenissen en andere voorvallen uit vroegere tijden worden gepubliceerd met het daarbij behorende verhaal.

Heemkundeverenigingen, lokale archieven, amateurhistorici maar ook lezers met een leuke foto van vroeger en een ludiek bijbehorend verhaal worden verzocht hun historische foto te mailen naar e-mailadres actie@weekbladregiooss.nl. Afgeven kan ook aan de Griekenweg 7 in Oss (hoofdingang van Kampert-Nauta).

Fotoboek
Weekblad Regio Oss is voornemens om aan het einde van het jaar alle historische foto's en verhalen te bundelen en uit te brengen in een uniek fotoboek.

Foto van deze week
Sinds november 2015 is Weekblad Regio Oss gevestigd aan de Griekenweg in Oss. Daarvoor zaten de medewerkers in een kantoor aan de Hooghuisstraat in Oss. De periode daarvoor zaten we ook in het Osse centrum en wel aan de Burgwal. Daar is deze foto van. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant