Afbeelding

Uniek kijkje backstage bij theater De Lievekamp

Algemeen 186 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp is één van de 58 geselecteerde theaters die meedoet aan het BankGiro Loterij Theaterweekend. Op zaterdag 21 en zondag 22 januari worden er in het theater diverse voorstellingen, activiteiten en workshops voor jong en oud georganiseerd. Hiermee laat De Lievekamp zien - samen met een groot aantal artiesten - hoe leuk het is om naar het theater te gaan. 

Op zaterdagmiddag 21 januari vindt er van 12.00 tot 17.00 uur een 'Open Huis' plaats. In de Grote Zaal kan iedereen zien hoe er 's middags de voorstelling wordt opgebouwd van de muziekgroep Scrum. Voor de kinderen is er een speciale theaterspeurtocht uitgezet, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Lievekamp-directeur Coen Bais en programmeur Ron Megens verzorgen zaterdagmiddag diverse rondleidingen. Belangstellenden worden meegenomen naar de bijzondere wereld, die als 'backstage' door het leven gaat. Zo opent De Lievekamp deze middag de deuren van de artiestenfoyer, het zijtoneel, de orkestbak en de kleedkamers. Aanmelden voor deze rondleidingen is noodzakelijk, dit kan via de website of op de dag zelf bij de Theaterkassa.

Cultuurmarkt
In de foyer en het Theatercafé van De Lievekamp vindt een cultuurmarkt plaats, waarbij Bibliotheek Oss, Fanfare Hartog, Het Maaslands Operette en Musical Gezelschap, Museum Jan Cunen, Muzelinck, Osse Opera, Popkoor d'accord, Stichting Oss Cultureel / BrabantTalent, Stadsarchief Oss, Stichting Carnavalsviering Oss, T'Extpierement, TBL Musicalgroep Oss, Toneelvereniging Internos en zangkoor Mix of Music uit Ravenstein aanwezig zullen zijn. Een aantal van deze verenigingen/instellingen trakteert de aanwezigen op verrassende optredens.

Gereduceerde ticketprijs
Tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend vinden er vijf verschillende voorstellingen in De Lievekamp plaats. Voor het gezin zijn er voorstellingen van De Gaapdraak' (zaterdag) en Magic Unlimited (zondag). Muziekliefhebbers zitten zaterdag gebeiteld bij Scrum en Op Zoek Naar Johan. Op zondagmiddag zal MarieChristien haar mooiste nummers in Theater Marag zingen. Alle tickets hebben tijdens het Theaterweekend een gereduceerde prijs van 10 euro. Kijk voor meer informatie over het BankGiro Loterij Theaterweekend op www.lievekamp.nl of raadpleeg de speciale Theaterweekendkrant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant