MaasdijkMarathon.
MaasdijkMarathon.

Inschrijving MaasdijkMarathon vanaf vrijdag geopend; start- en finishlocatie is De Rusheuvel

Sport 676 keer gelezen

OSS | De organisatie van de MaasdijkMarathon is blij om te kunnen melden dat er ook dit jaar weer een sportief evenement georganiseerd gaat worden voor honderden atleten. Op zondag 11 juni starten diverse disciplines vanaf de nieuwe start- en finishlocatie De Rusheuvel. Inschrijven kan vanaf vrijdag 20 januari via de website www.maasdijkmarathon.nl.

Om ook dit jaar weer de MaasdijkMarathon aantrekkelijk te maken voor alle atleten hebben de organisatie, de verenigingen en Sport Expertise Centrum (SEC) de handen ineengeslagen. Door de kennis en expertise van deze partijen bij elkaar te brengen is de organisatie ervan overtuigd dat er een mooie editie aan zit te komen. De grootste verandering die de sporters en bezoekers gaan ondervinden is de nieuwe start en finishlocatie bij De Rusheuvel. 'Uiteraard verliest de marathon niet zijn karakter en wordt er nog steeds over een uniek stuk dijk gesport. De infrastructuur en faciliteiten op De Rusheuvel dragen voor alle atleten bij aan een aantrekkelijker sportevenement', aldus het SEC in een persbericht.

Skaten
Het bestuur en de vereniging hopen op korte termijn in overleg met SCOSS naar buiten te komen met meer informatie over een mogelijk skate-onderdeel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant