Beeld uit de heenwedstrijd tussen UDI'19 en Magreb'90
Beeld uit de heenwedstrijd tussen UDI'19 en Magreb'90

Zondag op papier belangrijk duel voor UDI'19 bij Magreb'90

Voetbal 150 keer gelezen

UDEN| UDI'19 moet zondag op weg naar Sportpark Papendorp, gelegen aan de rand van Utrecht. Daar resideert namelijk de komende gastheer van de Parkzichters, Magreb'90. Op het complex is een natuurgrasveld en eentje van rubbermateriaal aanwezig. UDI'19-trainer Bert Ruijsch: "Als ik nu naar buiten kijk is het onwaarschijnlijk dat er zondag gevoetbald wordt maar je weet het maar nooit."

Het is ook zeer de vraag wat voor een Magreb'90 er tegenover de Udenaren zal komen te staan. De heenwedstrijd in Uden werd destijds door de tricolores redelijk kansloos met 0-2 verloren maar daarna sloeg de chaos bij Magreb toe. Er liepen spelers weg en er was onrust in de andere geledingen van de club. Nu is echter ook de trainer weg en zijn er blijkbaar weer spelers teruggekomen. Dat wordt misschien ook wel tijd want de Utrechters staan inmiddels onderaan.

Punten
Voor UDI'19 is het in ieder geval wel zaak om punten te pakken in Utrecht, mits het duel doorgaat natuurlijk. UDI'19 won van de week een oefenduel met 2-1 van Blauw Geel'38 door goals van Sam Wassenberg en Marc Koot. Ruijsch: "Zij waren compleet en wij niet maar toch zag je aan ons spel dat we toch stappen gezet hebben dit jaar. We zijn duidelijk verder dan aan het begin van het seizoen." Ondertussen is men achter de schermen bezig met het formeren van de selectie voor volgend seizoen. Dit vordert al gestaag maar ook zeggen er weleens wat beoogde versterkingen af. Een on-going-proces zeg maar. Willen de Udenaren zich dit jaar handhaven, en dat is wel degelijk het doel, 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant