William Gorissen.
William Gorissen.

Laatste seizoen William Gorissen bij sv Ruwaard

Voetbal 958 keer gelezen

OSS | William Gorissen heeft vandaag aan de spelersgroep bekendgemaakt dat hij aan het einde van het seizoen stopt als trainer van sv Ruwaard. Hij is aan zijn tweede seizoen bezig bij de vijfdeklasser.

Vorig jaar koos Gorissen voor het Osse avontuur, maar hij wist dat hij het seizoen inging met een zeer verzwakte selectie. Afgelopen zomer kwamen er diverse nieuwe jongens bij, maar ook nu werd er nog niet gewonnen. Sv Ruwaard verloor zelfs 25 competitiewedstrijden op rij. "Het was tot nu toe een zwaar anderhalf jaar, waarbij de sportieve prestaties niet datgene hebben gebracht waarop ikzelf had gehoopt. Misschien waren mijn eigen ambities en verwachtingen veel te hoog gespannen. Wel heb ik het van meet af aan goed naar mijn zin gehad bij sv Ruwaard."

Toekomst
De reden dat hij vertrekt is dat hij te weinig toekomstperspectief ziet bij de Osse club. Het bestuur had ook al besloten dat het op zoek gaat naar een nieuwe trainer. "Vandaar dat ik heb besloten om deze zomer te vertrekken. Simpelweg omdat ik ook benieuwd ben naar datgene wat er op mijn pad komt. De komende periode ben ik echter tot in mijn vezels gemotiveerd om sportief gezien nog een positieve wending te geven aan de tegenvallende resultaten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant