Ans, Patty en Anne geven persoonlijk advies.
Ans, Patty en Anne geven persoonlijk advies.

Salon Parfumerie Marcel in Oss: een unieke combinatie

Algemeen 2.453 keer gelezen

OSS | Een zaak met haarmode, schoonheidssalon en parfumerie onder één dak en bovendien in particuliere handen. Dat kom je niet vaak tegen. Maar wel in Oss bij Salon Parfumerie Marcel aan de Kerkstraat 40.

"Daar zijn we dan ook best trots op. Het is niet altijd makkelijk, maar gelukkig waarderen onze klanten deze unieke combinatie", vertellen Marcel, Ans en dochter Anne van Hintum over hun gecombineerde zaak 'Marcel' in het centrum van Oss. "We zijn hier al ruim 32 jaar gevestigd en zijn een van de weinige zelfstandige parfumerieën naast alle ketens. Het geeft ons het voordeel dat we de merken in ons assortiment hebben, waar we zelf voor honderd procent achter staan Daarnaast hebben we een vast team dat goed is opgeleid en de nodige vakkennis in huis heeft. Op deze manier kunnen we onze klanten goed adviseren en hier nemen we ruim de tijd voor", licht Ans het succes toe. Bijzonder is de combinatie met schoonheidssalon en haarmode. De ervaren medewerksters in de kapsalon zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste haarmodelijn voor 2017. "Voor de dames is de ombre balayage haarkleuring oftewel allemaal verschillende tinten beige door elkaar helemaal trendy. Voor de heren zijn de kapsels kort en stoer." Wie een speciale avond uitgaat, is bij Marcel ook aan het goede adres. Iedere zaterdag is make-up artieste Rachel aanwezig. "Zij kan iedereen voorzien van de mooiste make-up die enerzijds bij de persoon en anderzijds bij de gelegenheid past. Helemaal perfect voor een speciale avond uit zoals het Business Gala."

Topmerken
In de parfumerie zijn alle bekende topmerken voorradig: Sans Soucis, ShiSeido, Clarint, Dior en Sensai. Daarnaast biedt 'Marcel' in een van de vijf behandelkamers een grote diversiteit aan behandelingen bijvoorbeeld KOH manicure, pedicure en hotstone massages voor twee personen tegelijk. Anne: "In deze periode zijn met name de Arosha behandelingen, specifiek gericht op cellulitis en vetophoping, en de VPL+ ontharingsbehandeling populair. De VPL+ raden wij aan in de winterperiode te doen. Bij behandelingen in de zomer heeft men meer kans op verkleuringen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant