Anneke den Otter - Van de Haterd (werkgever),  Janneke Top van Stichting Werkcarrousel (jobcoach),  Jaap Buinink (Helicon opleidingen) en leerling High5!-project Bjorn van Rooij uit Berghem.
Anneke den Otter - Van de Haterd (werkgever), Janneke Top van Stichting Werkcarrousel (jobcoach), Jaap Buinink (Helicon opleidingen) en leerling High5!-project Bjorn van Rooij uit Berghem.

'Op sociaal vlak ons steentje bijdragen'

Zakelijk 1.163 keer gelezen

GEFFEN | Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd BV uit Geffen is een samenwerking aangegaan met de provincie Noord-Brabant, Stichting Werkcarrousel en Helicon/De Leijgraaf. Deze partijen werken mee aan het project 'High5!'.

"Omdat wij in onze projecten vanuit onze opdrachtgevers aan de 'Social Return' verplichtingen moeten voldoen, is High5! een heel mooi voorbeeld van een project om jongeren boven de 16 jaar die nog geen diploma hebben behaald voor vmbo of hoger in ons bedrijf te kunnen inzetten, aldus Anneke den Otter - Van de Haterd.

Leerwerktraject
"Middels een leerwerktraject waarbij de leerlingen worden begeleid door een jobcoach kunnen ze bij ons aan de slag. Wij hebben nu al enkele maanden een leerling ingezet (Bjorn) op ons project 'Herinrichting Zeeheldenbuurt' van opdrachtgever gemeente 's-Hertogenbosch en 'Reconstructie Heesterseweg' van opdrachtgever gemeente Oss. High5! biedt kwetsbare jongeren boven de 16 jaar zo een kans om een diploma MBO niveau 1 te behalen, werkervaring op te doen en zodoende kans op een mooie toekomst. Wij vinden het belangrijk om ook op sociaal vlak ons steentje te kunnen bijdragen en daar ons bedrijf in te kunnen profileren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant