Harald Bimbergen en Mark van de Goor. (Foto: Hans van der Poel)
Harald Bimbergen en Mark van de Goor. (Foto: Hans van der Poel)

'Meer tijd voor persoonlijk contact met onze klanten'

Zakelijk 1.264 keer gelezen

OSS | Mark van de Goor heeft sinds 1 januari van dit jaar bij Van de Goor Accountancy & Belastingadvies een nieuwe compagnon. Harald Bimbergen is zijn naam, sinds 2008 werkzaam bij het Osse bedrijf. Volgens Mark zijn er voor de klant alleen maar voordelen. "Er komt meer tijd vrij voor persoonlijk contact met de klant. Dat hebben we altijd gehad, maar gaan we nu intensiveren."

Op het moment dat de redacteur het kantoor aan de Kantsingel 16 R-S binnenloopt, wordt hij van harte welkom geheten door Harald (links op de foto) en Mark (rechts op de foto). Deze gastvrijheid is kenmerkend voor Van de Goor Accountancy & Belastingadvies; een laagdrempelig kantoor waar klanten ook zonder afspraak binnen kunnen lopen. Harald: "Het gaat er hier anders aan toe dan bij veel andere kantoren. Als mensen vragen hebben, kunnen ze daarvoor direct bij ons terecht. Er is hier altijd een medewerker aanwezig om te helpen. Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijk."

Langdurige relatie
Er werken twaalf medewerkers bij Van de Goor Accountancy & Belastingadvies. Het grootste deel daarvan is er al jarenlang werkzaam. Mark laat een boekje zien van twintig jaar geleden waarin hij op de foto staat met Gerrit Buuts (zie foto), zijn vroegere compagnon. Op een andere pagina staan vier foto's van toenmalige medewerkers en die werken er nu in 2017 nog steeds allemaal. "Met klanten willen we een langdurige relatie opbouwen. We zien gelukkig heel weinig verloop. Dat is bij onze medewerkers ook het geval. Ze hebben het hier goed naar hun zin en dat is fijn om te merken!"

Korte lijntjes
Het is voor de klant ook fijn dat de communicatielijntjes kort zijn. "In grote bedrijven is de kans groot dat je telkens iemand anders aan de telefoon hebt, maar bij ons weten de klanten wie we zijn en andersom. Het is niet onze ambitie om een heel groot kantoor te worden. Juist dat persoonlijke contact waarderen de klanten en zo willen we blijven werken."

Groei
We gaan terug naar 1989. Mark van de Goor begon toen als accountant bij Buuts Boekhouding & Belastingadviezen aan de Willibrordusweg in Oss. Een jaar later volgde de verhuizing naar de Spoorlaan. In 1996 werd hij mede-eigenaar en werd de bedrijfsnaam Buuts & Van de Goor Accountants & Belastingadviseurs. "We bleven groeien en in 2009 verhuisden we naar de Kantsingel 16 R-S waar we nog steeds gevestigd zijn. Een ideaal pand waar mensen gratis voor de deur kunnen parkeren."

Visie
Mark heeft sinds 1 januari van dit jaar een nieuwe compagnon: Harald Bimbergen. De Berghemnaar werkte de laatste tijd al op veel vlakken intensief samen met Mark. Harald: "Ik ben blij en trots op deze stap. In 2008 startte ik bij dit bedrijf. In eerste instantie was de bedoeling dat het dienstverband van tijdelijke aard was, maar het werd dus permanent. Het is hier heel fijn werken en met mij erbij heeft Mark een compagnon met dezelfde visie. Kwaliteit staat centraal en die willen we behouden."



Harald Bimbergen en Mark van de Goor. (Foto: Hans van der Poel)

Persoonlijk contact
Harald heeft veel ervaring op het gebied van accountancy. Hij werkte bij diverse kantoren en als zelfstandige. Mark is blij met de toetreding: "Het is goed voor de continuïteit van het bedrijf. We hebben allebei onze kwaliteiten en we vullen elkaar aan." Door de toetreding kan het bedrijf verder groeien en wordt er nog meer gericht op automatisering. "Dat gaat steeds belangrijker worden de komende jaren. We groeien mee met de markt en de ontwikkelingen. Door de automatisering hebben we meer tijd voor persoonlijk contact met onze klanten!"

Mkb
Voor veel ondernemers is het ondernemen zelf het allerleukst, maar niet de 'rompslomp' eromheen. Of het nu gaat om de (salaris)administratie, accountancy en/of fiscaliteit, het Osse accountantskoor kan de ondernemer volledig ontzorgen. In de loop der jaren weten steeds meer mkb-bedrijven de weg naar het kantoor te vinden. "De klant staat bij ons centraal en we doen er alles aan om de ondernemer zo goed mogelijk te helpen."

Sparren
Maar wat als er bij een ondernemer vragen zijn over plannen voor de toekomst en ze het fijn vinden om te sparren? "Er ontstaan bij veel ondernemers vragen en daar kunnen wij onze expertise over laten schijnen. De klant vindt het ook fijn om van gedachten te wisselen. We kijken er met een kritische blik naar."

Starters
Oss is een ondernemersstad. Jonge ondernemers blijven (gelukkig) kansen zien om een bedrijf te starten. Maar een startende ondernemer loopt tegen moeilijke, maar belangrijke zaken aan. "Wij kunnen starters goed helpen. Er komen namelijk een hoop dingen kijken bij het starten van een onderneming. Van een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een BTW-nummer, regelen van verzekeringen, een passende rechtsvorm, fiscaal advies, financieringsmogelijkheden tot de verwerking van de administratie. We hebben veel expertise in huis. En als we vragen niet kunnen beantwoorden, dan werken we samen met externe specialisten. Alles om de klant zo goed mogelijk te helpen."

Informatie
Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is gevestigd aan de Kantsingel 16 R-S in Oss. Telefonisch bereikbaar via (0412) 64 56 55 of via e-mailadres info@vandegooraccountancy.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.vandegooraccountancy.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant