DESO - Gemert (Foto: Jo van Herpen)
DESO - Gemert (Foto: Jo van Herpen)

Gemert moet bij DESO weer opstaan

Voetbal 345 keer gelezen

GEMERT| Gemert bakte er vorige week niet veel van tegen EHC. In een hele matige wedstrijd werd er ook nog eens met 0-1 verloren. Meedoen om de prijzen lijkt daarom een utopie dit seizoen maar in ieder geval zal wel een leuk plekje in het linkerrijtje moeten worden verkregen. Zondag gaat de reis naar de achterkant De Rusheuvel alweer DESO resideert.

Gemert-trainer Dennis Dekkers verklaarde zondag na afloop dat hij niet veel goeds had gezien. Dekkers: "Ik had medelijden met onze spits. De wil was er wel maar de vorm om het stuk te spelen niet. Als dan de zuiverheid ontbreekt wordt het erg lastig om de muur van EHC te slechten."

Eindpass

De Gemertenaren kwamen overigens nog wel een paar keer door maar dan ontbrak het aan een goede eindpass. Soms dacht je zelfs: wat is die speler van Gemert daar in godsnaam van plan? Het zijn allemaal tekenen dat het niet liep. Het elftal sloeg echter ook volledig uit het lood, bijvoorbeeld was er geen enkele speler die op de vleugel uit de voeten kon. Misschien kun je ook Joost Habraken rechtsbuiten zetten, Coen Brouwers als dynamo op middenveld, Bram Jacobs linksback en Mark van Dijk langs Bart van Berlo in het centrum. Het lijkt erop alsof gewoon 4-3-3 spelen even het makkelijkste is maar dat is een beschouwing vanaf de kant. Dennis Dekkers traint constant met deze jongens en heeft in het verleden, en nu ook weer, bewezen zijn vak te verstaan. Het is ook zo: hoe je het ook invult, de selectie van Gemert is niet complementair.

DESO

Komende tegenstander DESO is altijd weer een lastige opgave. Het is zeer de vraag of er gevoetbald wordt op het harde veld van De Rusheuvel maar we zullen zien. Gemert moet er in dat geval wel echt tegenaan en winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant