Avesteyn gaat zondag naar DVG (Foto: Ad van Dooren)
Avesteyn gaat zondag naar DVG (Foto: Ad van Dooren)

De vierde klasse I begint weer....

Voetbal 130 keer gelezen

UDEN/OSS/VEGHEL| Het is de vraag of er op natuurlijke grasvelden zondag gevoetbald kan worden maar er staat wel een officieel programma op de rol. Ook in de vierde klasse I. 

VOW krijgt meteen een zware kluif voor de kiezen want mag op bezoek bij BMC. Elk resultaat hoger dan nul punten is mooi meegenomen voor coach Jordy van Boxtel en zijn mannen. Hetzelfde geldt zeker ook voor WHV dat naar Boskant afreist. De geel-zwarten knokken hard tegen degradatie en zullen ook in 2017 het puntjes sprokkelen tot kunst moeten verheffen.

2x Oranje-Zwarten
De oranje-zwarten van Avesteyn gaan op bezoek bij DVG. Een wedstrijd die de formatie uit Dinther gezien de stand moet winnen maar niets is zo onvoorspelbaar dan DVG dit jaar dus dat valt nog te bezien. Keldonk, de andere oranje-zwarte club uit deze klasse, krijgt bezoek van WEC. De heenwedstrijd in Wijbosch werd door de Keldonkenaren enigszins gelukkig met 1-2 gewonnen dus WEC zal zinnen op revanche. Wat er allemaal daadwerkelijk door zal gaan zondag? Dat weet niemand.

Programma vierde klasse I
BMC-VOW 
Boskant-WHV 
Boxtel-Maliskamp 
DVG-Avesteyn 
Keldonk-WEC 
SCI-Mariahout

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant