Jordie van der Laan op weg naar de 1-0 (Foto: JVC)
Jordie van der Laan op weg naar de 1-0 (Foto: JVC)

Jordie van der Laan scoort twee keer bij droomrentree: "Heerlijk dit!".

Voetbal 159 keer gelezen

CUIJK| Jordie van der Laan keerde nog maar net terug op het oude nest. De Cuijkse spits was op avontuur in de tweede divisie bij FC Lienden maar kon in zestien duels niet het net vinden. Zaterdagavond toonde hij echter meteen zijn waarde voor zijn oude club JVC Cuijk door twee goals te maken tegen Jong FC Den Bosch (4-2).

Van der Laan kreeg van trainer Ruud Kaiser meteen een basisplaats toebedeeld en zoals het cliché luidt 'hij beschaamde dat dus niet'. Al snel tekende Van der Laan de 1-0 aan. "Ik kreeg een steekbal vanaf links via Boy Visser, de keeper kwam uit maar ik tikte de bal met rechts langs hem. Daarna kon ik bijna vanaf de achterlijn de bal er met links nog inkrijgen." De gasten konden daarna echter vanaf elf meter weer gelijkmaken (1-1).

Scoren
Na de pauze drukte JVC Cuijk echter eindelijk eens goed door. Het was Boy Visser die voor 2-1 zorgde en daarna kon linksback Stevie Hattu ook eens het net vinden: 3-1. Omdat FC Den Bosch echter toch weer tegen scoorde bleef het nog lang spannend (3-2). Uiteindelijk was het laatste woord echter toch weer aan Van der Laan. "Ik kwam in een persoonlijk duel met de centrale verdediger, de bal stuitte op waarna ik deze in de draai meenam en zo onder de keeper doorschoof." Hiermee werd het dus 4-2 en was de wedstrijd gelopen. Vlak daarna gunde Kaiser de teruggekeerde zoon nog een publiekswissel. Thomas Schilders, jammer voor hem dat hij nu zijn basisplek kwijt is, kwam er nog even in. Een mooie avond voor JVC, Jordie van der Laan en misschien kan er daardoor ook weer naar boven worden gekeken. De vraag stellen was een beetje naar de bekende weg vragen. Of dat Jordie zich lekker voelde nu: "Heerlijk haha."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant