Johan Vullings.
Johan Vullings.

Vullings: 'We kijken er naar uit om de competitie te kunnen hervatten'

Voetbal 495 keer gelezen

Met SIOL tegen Estria (4-2) ging er afgelopen weekend maar één duel door in de vierde klasse H. Komende zondag dan eindelijk wel weer een compleet voetbalprogramma.

Hapse Boys is als koploper een belangrijke titelkandidaat. Komende zondag gaan de Hapsenaren op bezoek bij HBV. Trainer Johan Vullings. "Ondanks de weersomstandigheden hebben we toch redelijk wat kunnen doen indoor en drie oefenwedstrijden op kunstgras gespeeld. Vandaag kunnen we voor het eerst weer op het veld trainen. We hebben de beschikking over een fitte en complete groep, waarin de strijd om een basisplaats groot is. Dat betekent dat ik veel keuze heb, maar ook spelers teleur moet stellen. De groep straalt veel vertrouwen uit en dus kijken we er allemaal naar uit om zondag de competitie te kunnen hervatten en dat dit met een Cuijkse derby is, is een leuke bijzaak." 

Volgers
Herpinia volgt Hapse Boys op twee punten en treft komende zondag SIOL. Cito staat derde en speelt in Demen de gemeentelijke derby tegen SDDL. De Osse club heeft voor volgend seizoen nog geen nieuwe trainer aangesteld, maar de verwachting is dat dat snel gaat gebeuren. In het geruchtencircuit gaan toch wel opvallende namen rond.

Spannend onderin
Estria leed tegen SIOL een pijnlijke nederlaag en heeft dringend punten nodig. Zondag kan het zeer goede zaken doen als het wint van Juliana Mill. Kijk zondag op deze site voor een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Stand vierde klasse H:
1. Hapse Boys         12-27
2. Herpinia         12-25
3. Cito         12-22
4. Festilent         12-20
5. SIOL         13-20
6. Constantia         12-19
7. SES             12-16
8. HBV             12-16
9. SDDL         12-13
10. Juliana Mill     12-10
11. Achilles Reek     12-11
12. Toxandria         12-10
13. Estria         13-9

Programma vierde klasse H:
SES - Toxandria
SDDL - Cito
Herpinia - SIOL
HBV - Hapse Boys
Estria - Juliana Mill
Festilent - Constantia

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant