JVC-trainer Ruud Kaiser
JVC-trainer Ruud Kaiser

Weer zeperd JVC Cuijk tegen reserves Achilles'29

Voetbal 233 keer gelezen

GROESBEEK| De euforie was in Cuijk maar van korte duur. Na de 4-2 zege op Jong Den Bosch volgde gisteravond op een waterkoud Sportpark D'n Heikant in Groesbeek de overbekende koude douche. Het was Redouan Eddarkaoui die nog voor de pauze de enige goal van de avond maakte: 1-0. De heenwedstrijd was destijds op De Groenendijkse Kampen ook al door Achilles'29 gewonnen (2-4).

Eddarkaoui had daar wel de hulp voor nodig van keeper Yorrit Kanters die er op zijn zachtst gezegd niet erg gelukkig uitzag bij de inzet van de net van AVW'66 overgekomen speler. Bij de zaterdag derde klasser zal hij zijn medespeler Ivo Rigter zijn opgevallen, of wellicht ook trainer Willie Willems. Rigter is namelijk een clublegende bij Achilles'29 terwijl Willems ook in Groesbeek zijn weggetjes meer dan kent. In ieder geval zit Eddarkaoui (18) nog maar een paar weken bij de zwart-witten en meteen is hij dus belangrijk.

JVC
Wel erg zuur voor JVC natuurlijk dat ondertussen definitief bezig is aan een grijs seizoen. De ploeg is te goed om echt in de problemen te komen maar meedoen om de prijzen zit er blijkbaar totaal niet in. Ook bij de reserves van Achilles'29 kon men niet echt het verschil maken hoewel er wel kansjes waren. Jordie van der Laan besloot al snel over en ook Bjenze Graat had een kans. De gastheren kwamen echter niet echt in de problemen, daarvoor ontbrak het bij de bezoekers aan de echte overtuiging. Toen voor de pauze nog Eddarkaoui de piepjonge Groesbekers (gemiddelde leeftijd onder de 20) aan de leiding bracht (1-0) zaten de gastheren in een leunstoel. JVC ging na de pauze aanvallend wisselen (Ilias Zaimi en Dominique Scholten kwamen voor een aanvaller en een verdediger) maar eigenlijk zat het er gewoon niet in. Er was wel een kans voor Jorrit Ritzen ondermeer maar verder dan wat schijndruk kwam men niet. Jong Achilles'29 bleef relatief makkelijk overeind.

JVC CUIJK| Kanters, Kazlauskas, Ritzen, Grotenhuis, Hattu (60. Scholten), Graat, Schaap, Van Zeelst, Renirie (60. Zaimi), Van der Laan, Visser

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant