Michael van Praag.
Michael van Praag.

Michael van Praag hoofdgast tijdens Osse voetbaltalkshow

Sport 477 keer gelezen

OSS | De Osse voetbaltalkshow Over De Vleugels heeft Michael van Praag gestrikt als hoofdgast. De tweede editie is op maandag 6 maart in het theatercafé van De Lievekamp. De voetbaltalkshow is een initiatief van Bibliotheek Oss.

Michael van Praag is sinds 2008 voorzitter van de KNVB en oud-voorzitter van Ajax. Ook is hij vicevoorzitter van de UEFA. De andere gasten zijn oud-Feyenoord-speler Marcel Meeuwis die onder de noemer FC De Rebellen een groep oud-voetballers met een 'krasje' bij elkaar heeft gebracht, auteur Paul Baaijens van het boek Matchday! over Engels voetbal, columnist Henk Mees van het Brabants Dagblad en Michelle Hendriks uit Geffen. Laatstgenoemde begon als jong meisje bij Nooit Gedacht in Geffen. Ze speelde later bij Margriet in Oss in de D1 en C1 op landelijk niveau tussen de jongens. Inmiddels is de middenvelder alweer bezig aan haar derde seizoen bij PSV. Haar talent is ook in Zeist niet onopgemerkt gebleven. Ze doorliep alle Jong Oranje-elftallen en ook voor het A-elftal heeft ze al een uitnodiging ontvangen. Dit jaar wordt het EK in eigen land gehouden. Wie weet is de 20-jarige Geffense in het shirt van de Oranje Leeuwinnen te bewonderen. Muziek is er van de band Co-Incidental uit Heesch. Ook is er een voetbalquiz met diverse prijzen.

Informatie
De voetbaltalkshow begint om 20.00 uur. Het theatercafé gaat om 19.30 uur open. Toegangskaarten zijn 10 euro en verkrijgbaar via www.bibliotheekoss.nl en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken en via www.lievekamp.nl en de theaterkassa van De Lievekamp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant