Schot op de paal bij FC Oss - MVV. (Foto: Hans van der Poel)

MVV bezorgt FC Oss vierde nederlaag op rij

Voetbal 293 keer gelezen

OSS | De vierde nederlaag op rij voor FC Oss is een feit. De Ossenaren verloren maandagavond op eigen veld met 0-3 van MVV Maastricht. FC Oss had het aan zichzelf te danken dat het de score niet opende.

Na een eerste helft waarin niet werd gescoord, was het FC Oss dat kort na rust een penalty kreeg. Topschutter Tom Boere nam de verantwoordelijkheid, maar slaagde er niet in om MVV-doelman Bo Geens te passeren. Aan de andere kant was het wel raak toen Thomas Verheydt doelman Jordy Deckers, in de rust in het veld gekomen voor de geblesseerde Ronald Koeman, passeerde. Cihat Celik was vervolgens dicht bij de gelijkmaker, maar het schot van de middenvelder belandde op de paal. Kort daarna viel de beslissing toen Joeri Schroijen doel trof. In de slotfase viel ook nog de 0-3 door opnieuw Verheydt.

Cihat Celik. (Foto: Hans van der Poel)
Tom Boere. (Foto: Hans van der Poel)
Boban Lazic. (Foto: Hans van der Poel)