Beeld uit de heenwedstrijd in Groesbeek tussen Jong Achilles'29 en UDI'19 (1-3)
Beeld uit de heenwedstrijd in Groesbeek tussen Jong Achilles'29 en UDI'19 (1-3)

Winst is zondag een must voor UDI'19

Voetbal 191 keer gelezen

UDEN| UDI'19 moet zondag winnen van Jong Achilles'29. De Parkzichters hebben ambities richting volgend seizoen maar eerst zal met deze selectie handhaving moeten worden bewerkstelligt. Aanstaande zondag komt de, lang gedoodverfde degradatiekandidaat nummer één, Jong Achilles'29 naar Uden toe. Dit duel is erg belangrijk voor de tricolores, daar hoef je geen helderziende voor te zijn.

Lange tijd maakte men zich weinig zorgen in Uden betreffende handhaving in de derde divisie. Na een stroeve start wende de selectie wat aan het hogere niveau en sprokkelde men de puntjes binnen. Omdat de 'Jong'-team van Den Bosch en Achilles'29 zekere degradanten leken en ook andere teams zich binnen het vizier ophielden zag het er redelijk zonnig uit. De reserves van BVO's kunnen echter soms weer ineens een periode betere spelers tot de beschikking hebben en dat is nu aan de gang. UDI'19 zit daardoor inmiddels verder in de problemen en moet snel punten halen. Wel heeft men nog een paar wedstrijden tegoed.

Jong Achilles

De reserves van Achilles'29 zijn de laatste tijd goed bezig. Afgelopen zaterdag pakten de mannen van trainer Dennis Krijgsman voor de tweede keer dit seizoen drie punten af van JVC Cuijk. Dit komt UDI'19 natuurlijk slecht uit maar men moet vooral naar zichzelf kijken. Er zullen punten gehaald moeten worden. Vorige week werd er verloren bij Be Quick 1887 in Haren, Groningen. De nederlaag gaf niet de meeste zorg maar wel het vertoonde spel. De Parkzichters wisten over negentig minuten gezien geen enkele keer op goal te schieten bijvoorbeeld. De achterhoede was gehavend maar voorin bakte men er deze zondag ook erg weinig van. Dat moet echt snel beter. Als excuus mocht men aanvoeren dat er diverse spelers afwezig waren. Naast Randy Hofmeijer en Rinke Pennings ook bijvoorbeeld Robin Walk vanwege familieomstandigheden. Een nieuwe nederlaag op eigen veld tegen Jong Achilles'29 kan en mag eigenlijk niet gebeuren. Zondag om half vijf weten we meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant