Joris Polman scoorde voor Boekel Sport (foto Peter Kuijpers)

Nooit Gedacht buigt achterstand om bij DSC

Voetbal 435 keer gelezen

Volkel won in de slotminuten op De Eeuwsels in Volkel, Nooit Gedacht boog een 2-0 achterstand om in een 2-3 winst. Avanti'31 met 3-0 onderuit bij Handel. Boekel Sport pakte drie punten met een 1-5 zege bij FC Uden waar het vierde klasse spook de Udenaren al reeds toelacht.

Boekel Sport had zoals verwacht weinig moeite met FC Uden. Het lot voor de Udenaren is klip en klaar. Met de 1-5 zege van de Boekelaren was dan ook niets mis. Tevens een revanche voor de verrassende nederlaag thuis op de eigen Donk. FC Uden nam nog een voorsprong, maar Sten Krol, Joris Polman, Tim Schuijers, Niek Schuijers en Jan Tielemans tekende voor de verdiende en ruime 1-5 zege.

DSC – Nooit Gedacht 2-3
Een wedstrijd met twee helften althans wat beleving betreft. De Geffenaren hebben het grootste gedeelte van de wedstrijd gedomineerd allen vergaten te scoren. De 2-0 voorsprong van de ploeg uit Kerkdriel was in de beleving van trainer Wolf Wannet buiten proportie. Wannet: "We vergaten te voetballen en tempo te maken. Dat kantelde na rust gelukkig. "Frank van Herpen mocht aanleggen vanaf de witte kalkstip nadat Paul Beekmans was gevloerd en Scheidsrecht Makaloski uit Veghel naar de stip wees. Michael van den Heuvel scoorde van ruim 20 meter een juweel van een treffer wat de gelijkmaker betekende. Tien minuten voor tijd kwam de winst nadat een free kick van Frank van Herpen door Beekmans werd binnen gekopt: 2-3.

Handel – Avanti'31 3-0
Voor trainer Henry van Wanrooy een mooie gelegenheid om zijn toekomstige ploeg eens te bekijken. Van Wanrooy: "Dat heb ik niet gedaan. Ik zit daar voor Handel en die wil ik graag op een leuke positie aan mijn opvolger afleveren. We hebben vooral op basis van de tweede helft verdiend gewonnen. Gras ligt ons toch beter als dat strakke kunstgras" Tien minuten in de tweede helft was het Geert van den Bosch die van zeker 25 meter raak kanonneerde: 1-0. Tien minuten later verdubbelde Rob Manders de scoren. Ruud Kruys bracht met een fraaie lob de eindstand op 3-0. Trainer Ronnie Everaerts was duidelijk: "Verdiend verloren we waren geen moment onszelf. We hebben om dit cliché maar eens te gebruiken de kaas van ons brood laten eten." "Veel strijd in Handel met een leuke zege en volgende week Margriet het moeilijk gaan maken", waren de woorden van Henry van Wanrooy trainer van Handel.

Tot slot verloor Venhorst met 2-0 in Den Dungen en kan het nog niet de vorm etaleren die we van de club uit Venhorst gewend zijn. Maar ook Nulandia kwam niet tot winst in Sint Michielsgestel en verloor met 2-1. Het team van Aschwin van Kessel dat binnen acht dagen zes punten incasseerde. Volkel kunt u lezen in een extra verslag met veel foto's later.