Afbeelding

'Bijna carnaval: vier dagen feest die je niet wil missen'

Wonen 580 keer gelezen

'Nog maar even en dan barst het weer los, het feest der feesten: carnaval. Dan wordt het voor vier dagen even geen Slagerij Arie Zeegers, maar het Ossekoppenplein.

We zijn dan ook alweer maanden bezig met de voorbereiding voor het carnavalsfeest. Het doet me deugd te zien dat carnaval weer steeds breder gedragen wordt in de Osse gemeenschap. Dit niet in de laatste plaats door de vele vrijwilligers, clubs en de diverse horeca die er samen elk jaar weer een prachtig feest van maken. Vanaf elf-elf tot en met Halfvasten zijn er legio evenementen te bezoeken, maar de mooiste dagen zijn toch met carnaval zelf. Waar het mooie Ossekoppenplein met de parachute weer verrijst, met op zaterdag de jeugdoptocht, op zondag de grootstedelijke optocht, de Dweilmaandag en niet te vergeten de Boerenbruiloft op dinsdag. En dan nog alle evenementen er tussenin georganiseerd door de diverse clubs. Al met al vier dagen feest die je niet wil missen.
Voor ons in de slagerij is dit altijd een rustigere periode, waardoor ik dan ook tijd kan vrij maken om een en ander mee te organiseren, wat me veel voldoening geeft. Maar dat wil niet zeggen dat we in de slagerij stilzitten. We zijn druk bezig met het maken van een webshop die halverwege het jaar de lucht in moet gaan. Hier komt een groot gedeelte van ons assortiment op te staan, vooral richting gemak. Veel kant-en-klaar maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen, maar ook gourmet- en barbecueschotels. Op dit moment zijn we nog veel webshops aan het bekijken om te onderzoeken hoe we het precies willen gaan doen. We hebben erg veel zin in deze nieuwe ontwikkeling en zijn ook erg benieuwd hoe het gaat aan slaan bij de consument. Alaaf en tot op het Ossekoppenplein of op Winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant