Deanne en Latoya.
Deanne en Latoya.

Latoya: 'Afvallen betekent het aanpassen van je levensstijl'

Algemeen 606 keer gelezen

OSS | Deanne Franka wil met het project Lose2Bfit 30 kilo afvallen in een jaar. Ze traint regelmatig samen met Latoya Keijzers, die ook graag flink wat kilo's kwijt wil. De Osse sport net als Deanne drie tot vier keer per week bij FiTNEZZplaza en wordt begeleid door Femke Brands (Fit met Femke).

Latoya werd in oktober klant van Femke omdat ze onder andere graag voedingsadvies wilde. Toen ze op Facebook echter het programma van Deanne zag, was ze zo enthousiast dat ze het ook graag wilde. "Ik zag wat het Deanne opleverde en dat leek me ook een mooi doel. Op 25 november ben ik gestart met Lose2Bfit. Ik woog tijdens de laatste meting 88,3 kilo en ben dus in zo'n 2,5 maand 7 kilo afgevallen. Mijn streven is om 75 kilo te wegen. Ik vind het wel fijn om me één keer in de maand te wegen. Dan krijg ik duidelijkheid en weet ik of ik op de goede weg zit."

Uitdaging
Bij FiTNEZZplaza heeft ze een sportschema waarbij ze een individueel programma combineert met groepslessen. "Sporten geeft me een boost en ik vind het iedere keer weer een leuke uitdaging. Iedere dinsdag train ik samen met Deanne en dat is echt keileuk. Persoonlijk merk ik dat mijn conditie al stukken verbeterd is. Ik heb thuis twee kinderen en ik kan eindelijk stoeien zonder dat ik snel uitgeput ben. Ook heb ik meer energie." Regelmatig heeft ze contact met Femke. "Ik kan haar dag en nacht bereiken en ze voelt als een vriendin voor me. Ze adviseert me, helpt me met voeding en luistert naar me. Afvallen betekent het aanpassen van je levensstijl. Dit programma helpt me en ik vind het makkelijk om vol te houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant