Frank Wijdeven raakte dinsdag geblesseerd (Foto: UDI'19)
Frank Wijdeven raakte dinsdag geblesseerd (Foto: UDI'19)

UDI'19 verslaat Woezik, zondag naar OJC, blessure Frank Wijdeven

Voetbal 240 keer gelezen

UDEN| UDI'19 blijft de koning van de oefenwedstrijden in 2017. Na onder meer De Treffers en Blauw Geel'38 moest dinsdagavond ook Hoofdklasser Woezik er aan geloven. Na een 2-3 achterstand halverwege wonnen de Parkzichters nog met 4-3. Tegenvaller was de pittige spierblessure die rechtsachter Frank Wijdeven opliep.

Daarvoor had Wijdeven wel gescoord, hij was sowieso goed bezig de laatste weken. Sam Wassenberg doelpuntte zelfs twee keer terwijl ook Lars van Geelkerken het net vond. Trainer Bert Ruijsch: "We doen het goed in de oefenduels maar de enige competitiewedstrijd die we tot nu toe hadden verloren we helaas met 2-0 bij Be Quick. En daar gaat het toch om uiteindelijk." De kans lijkt groot dat Robin van Cuijk daarom zondag als rechtsachter wordt geposteerd. De ras-Udenaar kreeg geen nieuwe aanbieding voorgelegd voor volgend seizoen maar is de laatste tijd wel erg scherp aan het trainen. Reden genoeg voor de trainer om hem dan ook op te stellen als hij dat wenselijk acht.

Hofmeijer
Of aanvoerder Randy Hofmeijer zal spelen is nog maar de vraag. De routinier kampt met wat klachten in de kuit. Hoe dan ook zal UDI'19 de wedstrijd bij de formatie in Rosmalen bij voorkeur moeten gaan winnen. De punten zijn hard nodig. OJC laat een wisselvallige curve zien maar lijkt net even wat verder dan de Udenaren qua ontwikkeling. Ze komen dan ook niet voor niets uit de Topklasse. Dat wil niet zeggen dat er geen resultaat mogelijk is voor UDI'19. Op eigen veld werd immers de heenwedstrijd een paar maanden terug ook al met 3-1 gewonnen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant