Aram Pusters heeft net gescoord.

1C: Sv TOP wint voor de derde keer op rij met goaltjesdief Aram Pusters in de spits

Voetbal 1.052 keer gelezen

OSS | Drie wedstrijden staat hij in de spits en drie keer won sv TOP. Toeval? Drie wedstrijden op rij scoorde hij ook. Ook toeval? Het antwoord is duidelijk: nee. Met Aram Pusters in de spits draait de Osse eersteklasser goed en is het hard op weg naar de play-offs. Vandaag won TOP met 1-0 van Nemelaer.

Kent u Henk Veerman? De Volendammer speelde een jaar of zeven geleden als centrale verdediger bij een amateurvereniging, werd in de spits gezet en scoorde aan de lopende band. Het leverde hem zelfs een profcontract op bij FC Volendam en tegenwoordig is hij dienst van SC Heerenveen. Een profclub heeft Aram Pusters met FC Oss al achter zijn naam staan, maar het verhaal komt verder aardig overeen. Trainer Chris van den Dungen had voorin te maken met blessures, schoof Pusters naar voren en al drie wedstrijden op rij bewijst hij zijn waarde als spits. "De eerste wedstrijd was het wel wennen voor me", aldus Pusters. "Maar nu weet ik wat ik moet doen en ik heb duidelijke afspraken met Armin Alibasic. Het is nog steeds nodig vanwege de blessuregevallen, maar ik moet zeggen dat het me wel bevalt." De treffer van Pusters was een echte spitsengoal. "Gijs Appeldoorn legde de bal tussen de verdediging en de keeper in. Ik sneed vanaf rechts naar binnen, zag dat de keeper twijfelde en schoot raak."

Play-offs
De 1-0 overwinning was ook belangrijk voor de ranglijst. Met een overwinning op concurrent Nemelaer komen de play-offs steeds dichterbij. "De eerste helft vandaag waren we veel beter, zonder dat we veel kansen kregen overigens. In de tweede helft verliep het moeizaam, maar we hebben door te knokken de overwinning over de streep getrokken."

Opstelling sv TOP: Jeffrey Vendrig, Jorn van Bakel, Gijs Apeldoorn, Franck Nzogning, Coen van Beljouw, Jesper Brocks, Guus Peters, Serkan Ordu, Mitch Pennings (70. Fazli Ibis), Armin Alibasic en Aram Pusters.