Afbeelding

'Wat is er leuker dan leren in de praktijk in de patisserie?'

Zakelijk 369 keer gelezen

'Het vak leren van de echte vakmensen die al jaren bezig zijn de mooiste en lekkerste patisserie te maken. Dagelijks zijn de patissiers van Christian Chocolaterie Patisserie bezig met het bereiden van heerlijke producten en begeleiden hierbij ook leerlingen van het MBO met hun leerproces.

Super trots zijn we daarom dat we voor het tweede jaar op rij genomineerd zijn voor het leerbedrijf van het jaar en tot de laatste drie bedrijven horen voor de finale. Het geeft je bedrijf een boost om te weten dat je door leerlingen opgegeven bent voor deze titel. Hoe leuk is het om jonge mensen het vak te leren en de passie mee te geven voor ons vak. Naast de leerlingen van met name het Summa College lopen er ook regelmatig leerlingen van andere opleidingen bij ons stage, zoals de opleiding Food en Design van de HAS, en mogen leerlingen van het vmbo bij ons stage lopen om kennis te maken met het vak en te begeleiden of dit mooie vak hen mogelijkheden kan bieden.

Kortom leerbedrijf word je niet zomaar, je moet zeker een prestatie neerzetten en wordt op verschillende punten getoetst en bij een bedrijfsaudit dienen alle leerprocessen goed georganiseerd en vastgelegd zijn. Hierna volgt nog een finaleronde waarbij het bedrijf onderworpen wordt aan een strenge beoordeling tijdens een presentatie. Door een commissie van verschillende partners uit de branche en onderwijs wordt het bedrijf beoordeeld, en zal de winnaar bekend worden gemaakt op 4 april tijdens de jeugdvakwedstrijden in Wageningen.

Hopelijk kunnen wij u op 5 april mede delen dat we de titel hebben gekregen, nadat we in 2016 als tweede zijn geëindigd. Met passie voor leren.'

Team Christian Chocolaterie Patisserie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant