Afbeelding

Grootse uitbreiding winkeloppervlak Thuis in Ernis met pand buurman

Zakelijk 1.407 keer gelezen

OSS | Bij Thuis in Ernis, voorheen bekend als Ernis Verf & Wand, is het een drukte van belang. Het pand van de buren wordt erbij getrokken waardoor de oppervlakte met 200 m2 wordt vergroot.

"Het aanliggende pand kwam vrij en die kans heb je maar eenmaal. Aangezien wij ons assortiment wilden uitbreiden, kwam dit op het juiste moment", legt eigenaar Ton Epema uit. Binnen wordt hard gewerkt aan de verbouwing. Het eigen magazijn is omgebouwd tot een kleuren- en inspiratieruimte. Een gezellige comfortabele ruimte waar de klanten zich uitgebreid kunnen laten adviseren over kleur en combinaties met stoffen. "Van oudsher zijn wij als Ernis bekend als verf en behangspeciaalzaak. Ons assortiment en zeer zeker onze adviserende taak op het gebied van verf blijft zeker intact. Wat betreft behang gaat onze collectie groeien. We willen dat klanten bij ons terecht kunnen van een eenvoudig behang tot een exclusieve wandversiering." Echtgenote Net vult aan: "We merken dat er vraag is naar heel speciale wandbekleding: met 3D paneeltjes, panel wood tot kokosnootschil. Ik noem dat de luxe hoteluitstraling. Daar spelen wij met ons assortiment duidelijk op in."

Vloeren
Dankzij de uitbreiding van het pand, heeft Thuis in Ernis nu de ruimte om verder door te groeien met het aanbod vloeren. Epema: "Met name met onze collectie PVC-vloeren. Ze zijn sterk, makkelijk en variabel te leggen en er is ontzettend veel keuze. Dat geldt ook voor laminaat. Dat is bijna niet meer te onderscheiden van hout. Daarnaast bieden we marmoleum, tapijt en vinyl. We hebben een groot aantal verschillende typen vloeren in onze winkel gelegd. Dat geeft een duidelijk beeld voor de klant." Ook op het gebied van vloerkleden, karpetten, raamdecoratie en woonaccessoires groeit het assortiment de komende tijd aanzienlijk. "We zijn nu druk bezig met de verbouwing. De planning is dat eind april alles op zijn plaats staat. Maar zoals de klant van ons mag verwachten, kan men ook tijdens de verbouwing bij ons terecht voor deskundig advies.
Voor meer info: www.thuisinernis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant