Gezellige drukte bij Mister Nelson. (Foto: Hans van der Poel)
Gezellige drukte bij Mister Nelson. (Foto: Hans van der Poel)

'Lekker en gezond eten bij Mister Nelson in Oss'

Zakelijk 1.130 keer gelezen

OSS | Flink wat mensen hebben sinds 3 oktober 2016 kennisgemaakt met Mister Nelson. Het restaurant aan de Nelson Mandelaboulevard in Oss heeft al veel positieve reacties van gasten gehad en hoopt de komende tijd de naamsbekendheid te vergroten. Koken op de keramische Big Green Egg barbecues blijft centraal staan, maar het restaurant op de Talentencampus komt eind maart/begin april met een nieuwe kaart. Sharing speelt daarbij een belangrijke rol. "Mensen vinden het leuk en lekker om diverse gerechtjes te proeven", aldus general manager John Pellekaan van Fitland XL Oss.

Sinds de opening eind vorig jaar brachten al veel mensen een bezoekje aan Mister Nelson. "De Big Green Egg blijft de hoofdmoot, want dat valt goed in de smaak. Daaromheen gaan we vernieuwen. De laatste maanden hebben we het sharing al uitgeprobeerd en je ziet dat mensen het leuk vinden om van alles wat te proeven. Je kunt straks een starter platter voor één persoon kiezen, maar ook voor bijvoorbeeld vier. Op een grote robuuste plank komt dan veel lekkers te liggen. Maar op de kaart komen ook onder andere nieuwe voorgerechten en soepen te staan en we krijgen een aperitiefkaart."

Talent
Het restaurant is er voor een brede doelgroep. Voor hotelgasten bijvoorbeeld, voor wedstrijden van FC Oss voor sponsoren, maar ook dagelijks voor iedereen die zin heeft in een lekkere en gezonde maaltijd. Dat kan een ontbijt zijn, lunch of diner. "Als gasten eenmaal binnen zijn geweest, dan zijn ze enthousiast en overtuigd. Om Mister Nelson nog meer op de kaart te zetten, werken we samen met lokale ondernemers." Een plek op de Talentencampus betekent dat bij Fitland ook talenten de kans krijgen om ervaring op te doen. "Op diverse vlakken creëren we mogelijkheden waar talent kan groeien."

Hotel
Het viersterrenhotel van Fitland XL Oss heeft 37 kamers. In de nabije toekomst zullen dit 60 kamers worden. "We zijn een mooie toevoeging aan de bestaande hotels in Oss. We bieden een uniek product aan, waarbij overnachten gecombineerd kan worden met sporten bij Fitland. Regelmatig verblijven hier ook sportteams, die gebruikmaken van het veld in het Frans Heesen Stadion of van sv TOP. We kunnen een veelzijdig programma aanbieden." Het sporten bij Fitland kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op de eerste verdieping is er naast Mister Nelson een sportbar waar mensen iets kunnen eten en drinken.

Vergaderen/feesten
Bij Fitland XL zijn vier feest- en vergaderruimtes te boeken. De skylounge, de CSE-lounge van FC Oss en twee vergaderzalen van de Osse profclub. "Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Het huren van de ruimtes loopt via ons en wij regelen dan ook de catering. Maar ook voor bedrijfspresentaties of feesten van 5 tot 600 personen voor bedrijven en particulieren, bent u bij ons aan het juiste adres. We zien het aantal aanmeldingen groeien." Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.misternelson.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant