De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'We gebruiken bij De Bakkers Lamers pure ingrediënten'

Zakelijk 269 keer gelezen

'Wat heb ik weer genoten van de vakantie. Lekker even naar zee geweest en woensdag weer met een frisse start de winkel in. Voor mij was het dubbel genieten van de vrije dagen als onze kinderen allemaal thuis zijn. En als moeder ook nog eens extra verwend worden, doordat er voor je gekookt wordt.

Na het werken in de bakkerij aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel, mogen eten van een (h)eerlijke maaltijd. We hebben de kinderen een goed voorbeeld gegeven. Het lijkt wel een restaurant. We starten met een desembroodje net uit de oven, beetje knoflook boter erbij en we beginnen. Het met elkaar aan tafel gaan is echt genieten, we nemen alle tijd en ruimte voor elkaar. Allerlei onderwerpen komen aan de orde. De keuze van Dieuwertje om met verse ingrediënten te koken is te vergelijken met wat we in de bakkerij doen. Daar gebruiken we ook pure ingrediënten, we halen niks uit een emmertje of uit een potje. Een voorbeeld, onze kersenvlaai, op een zanddeegbodem gevuld met echte kookroom, het zwarte puntje erin is van het vanillestokje. De kersenvulling die erop gaat, koken we zelf, naar een ouderwets recept. Met onder andere vanillestokjes en anijssterren. De vruchtenmousse gebakjes zoals het triviantje, een mooi rood bolletje wordt gevuld met een luchtige slagroom en verse aardbeien van Verkuijlen uit Heeswijk-Dinther. De beste grondstoffen (h) eerlijk en puur. Dat pure geldt ook voor onze broden. En als je dan bedenkt dat het brood de tijd krijgt om te mogen rijzen te ontwikkelen tot een smaakvol brood, dan proef je verschil van brood gemaakt door de ambachtelijke bakker. Natuurlijk het lekkerst! Ons winkelteam laat u graag producten proeven. Want ik kan het dan wel mooi vertellen, u moet het zelf toch ondervinden! En wie proeft, is verkocht.'

Ilse Lamers-Dekkers
De Bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant