Jorg Bongers in Ekoplaza Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Jorg Bongers in Ekoplaza Oss. (Foto: Hans van der Poel)

Metamorfose voor Ekoplaza Oss: 'Mooiere en warmere winkel'

Zakelijk 1.309 keer gelezen

OSS | Ekoplaza Oss heeft een metamorfose ondergaan. In de winkel aan de Kruisstraat 22 hebben de versgroepen een prominentere plaats gekregen en dat zorgt voor positieve reacties van de klanten.

Eigenaar Jorg Bongers kijkt met trots naar de aanpassingen in de winkel. "De groenten lagen eerst in het midden en zijn nu naar voren verplaatst. Het brood heeft een centrale plek en de koelingen hebben een mooiere plek gekregen. Bovendien hebben we een nieuwe stijl die past bij onze ambachtelijke winkel. Ik ben tevreden, het is een nog mooiere en warme winkel geworden." Komende vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er een leuke actie waarbij klanten een kopje koffie en een gebakje krijgen. Tot en met zaterdag is er ook 25 procent korting op groente. Bongers is sinds 2004 met Ekoplaza actief in Oss en in die 12,5 jaar heeft hij het klantenbestand flink groter zien worden. "Mensen vinden gezondheid steeds belangrijker. Bij ons zijn alle producten 100 procent biologisch gecontroleerd. Bovendien doen wij veel zaken met lokale bedrijven en krijgen mensen zicht op de keten. In de toekomst willen we meer dingen zelf gaan maken." Het assortiment van Ekoplaza is zeer divers. "In principe kun je hier alle boodschappen doen die je nodig hebt. We zien nog steeds dat nieuwe klanten hier binnenlopen. Met ons gezellige team willen we mensen helpen om te komen tot een gezonde en duurzame levensstijl."

Informatie
Ekoplaza Oss is geopend op maandag van 11.00 tot 19.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur. (0412) 69 16 60, vragen@ekoplazaoss.nl. www.ekoplaza.nl/vestigingen/oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant