Maria van Baren bij Sport2000. (Foto: Hans van der Poel).
Maria van Baren bij Sport2000. (Foto: Hans van der Poel).

Maria van Baren winnares maandprijs Sport 2000  

Sport 281 keer gelezen

OSS | Maria van Baren presteerde in de maand februari uitstekend in de Eredivisie Voetbal Poule van Weekblad Regio Oss. Ze was de beste voorspeller van de maand en heeft ook de leiding in het algemeen klassement overgenomen.

Maria van Baren koos afgelopen weekend de maandprijs uit bij Sport 2000 in het Osse centrum. Ze koos voor een shirt van de Spaanse grootmacht FC Barcelona.

(Sub)poule
De Eredivisie Voetbal Poule is een lokaal voetbalspel van nieuwsblad De Maas Driehoek, Stadskrant Veghel, Udens Weekblad en Weekblad Regio Oss, allen weekbladen van Talvi Uitgeverij. De winnaar gaat naar huis met een reischeque ter waarde van 750 euro beschikbaar gesteld door TravelXL Reisbureau de Ruwert. De eerder genoemde weekkranten hebben ook nog een eigen subpoule, waarbij de eindwinnaar ook in de prijzen valt.

Inschrijven
Nog niet ingeschreven? Geen probleem, er zijn ook prachtige maandprijzen te winnen. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig via http://voetbalpoule.kliknieuws.nl/nl en vult vervolgens de voorspellingen in. Op de site wordt verder uitgelegd hoe het spel werkt. De spelregels van de Eredivisie Voetbal Poule zijn verder online te bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant