Shoeby opent pop-up store in Oss. (Foto: Michel Bodar)
Shoeby opent pop-up store in Oss. (Foto: Michel Bodar)

'Shoeby is een aanwinst voor het centrum'

Zakelijk 1.332 keer gelezen

OSS | Er is weer volop bedrijvigheid in het voormalige V&D-pand in het Osse centrum. De Shoeby pop-up store opende 9 maart de deuren in de stad. Shopmanager Ennio Brouwer is net zo enthousiast als de bezoekers. "Mensen vinden het een echte aanwinst voor het Osse centrum." 

Modeliefhebbers kunnen sinds donderdag 9 maart hier hun hart ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. Ook worden er lifestyle producten verkocht. Brouwer: "Maar het is veel meer dan alleen kleding kopen. Het gaat in de winkel om beleving. Als je al binnenkomt, ontstaat er een 'wow-effect'. Je ziet mensen verrast binnenkomen. Aan de buitenkant hebben we het pand fraaier gemaakt en ook aan de zijkant. Binnen is het ook flink opgeknapt en dat valt bij mensen in de smaak. Wat te denken van de kinderafdeling, een prachtig deel van de winkel. Er staan ook een tafeltennistafel en een basketbalnet, je ziet dat jongeren daar graag gebruik van maken. Een andere publiekstrekker is het ateliergedeelte, waar je je Shoeby-items gratis kunt laten vermaken door een coupeuse."f

Service
Over het algemeen zijn de Shoeby-winkels kleinschalig, maar in het Osse centrum is er juist sprake van een groot pand. "Mensen kunnen blijven rekenen op de Shoeby-service. Er zijn altijd voldoende personal shoppers op de winkelvloer waaraan mensen vragen kunnen stellen op het gebied van stijladvies."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant