Fashion on (W)heels.
Fashion on (W)heels.

Fashion on (W)heels op 25 en 26 maart in centrum

Zakelijk 205 keer gelezen

OSS | Het centrum van Oss staat op zaterdag 25 en zondag 26 maart wederom in het teken van Fashion on (W)heels. Fashionweek Oss heeft vanwege het succes afgelopen september wederom voor het thema Fashion on (W)heels gekozen. De nieuwste mode in combinatie met wielen en hakken.

Het evenement bestrijkt het gehele centrum. Veel enthousiaste centrumondernemers laten tijdens dit laatste weekend van maart zien waartoe ze in staat zijn als ze hun krachten bundelen. Het resultaat is een centrum dat gevuld is met fashion in de breedste zin van het woord. Kom ook en naast gezellig winkelen in het centrum kunnen mensen genieten van diverse shows, demonstraties en muziek.

Modeshows
Op zondag modeshows bij You & Me en bij Boetiek de Kiep. Ook in de Walstraat, Kerkstraat, Molenstraat en Houtstraat is het heerlijk vertoeven. Overal is iets te doen of te beleven. In het speciaal verrezen naailab kunnen mensen binnenlopen voor diverse workshops, kids vs mode en zal talent uit Oss hun creativiteit op het gebied van fashion laten zien. Kortom een weekend dat bol staat van de leuke activiteiten en interessante aanbiedingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant