Breakout Run valt in de prijzen bij de Obstakels.com Awards.
Breakout Run valt in de prijzen bij de Obstakels.com Awards.

Breakout Run valt in de prijzen bij de Obstakels.com Awards

Algemeen 222 keer gelezen

SCHAIJK | De Obstakels.com Awards zijn uitgereikt. In verschillende categorieën maakten alle obstacle runs van Nederland kans om in de prijzen te vallen. De Breakout Run uit Schaijk eindigde vier keer bij de beste drie.

In de categorie 'Beste thema' eindigde de Breakout Run met hun gevangenisthema op de eerste plek. "Een mooie beloning op het vele werk wat we in de uitvoering van ons thema stoppen. Bij ons staat de beleving van de deelnemer centraal, het thema is hier een groot onderdeel van", aldus organisator Martijn van de Laar. Naast de award voor beste thema eindigde Breakout Run als tweede in de categorieën 'Beste Kids Run', 'Beste Obstakels' en 'Beste Obstacle Run Overall'. Vorig jaar werd de obstacle run uit Schaijk nog derde in deze laatste categorie. Van de Laar: "Een mooi doel voor dit jaar om de allerbeste van Nederland te worden."

Breakout Run Bootcamp
Over twee maanden staat Breakout Run 2017 op het programma. Meerdere startvakken zijn op dit moment al uitverkocht. Ter voorbereiding kunnen deelnemers zich vanaf nu ook inschrijven voor de Breakout Run Bootcamp op zondag 23 april. Tijdens de bootcamp zal onder begeleiding van instructeurs van Fitland kennis gemaakt worden met het terrein. De bootcamp is bedoeld voor deelnemers die al zijn ingeschreven, maar ook voor mensen die nog twijfelen of ze mee willen doen. Inschrijven is mogelijk via www.breakoutrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant