Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

J. Meulendijk verzorgt totaalplaatje

Zakelijk 312 keer gelezen

HEESCH | J. Meulendijk is gespecialiseerd in keukens, badkamers en interieurbouw. "Wat ons speciaal maakt? Wij leveren kwaliteit en verzorgen het totaalplaatje. Van ontwerp tot de totale oplevering. Wij ontzorgen de klant."

Aan het woord is Jeroen Meulendijk. Bijna 22 jaar geleden begon hij met het leveren van keukens. "Toen bleek al snel dat het niet alleen om het plaatsen van een nieuwe keuken gaat. Er moest vaak ook tegelijk verbouwd worden. Daar hebben we op ingespeeld en op die manier hebben we ons ontwikkeld tot een totaalleverancier voor keukens en badkamers. We kunnen het hele traject voor de klant verzorgen. De oude keuken of badkamer eruit, leidingen verleggen, de noodzakelijke aanpassingen doen in de meterkast, nieuwe vloer, stukadoorswerk tot een ander plafond. Als wij vertrekken kan men de nieuwe keuken of badkamer direct in gebruik nemen. Het feit dat we alles in één hand hebben, geeft de klant de zekerheid dat alles op elkaar is afgestemd. Ik noem dat ontzorgen. Men hoeft natuurlijk niet het totaalpakket af te nemen. Het enige dat we niet uit handen geven is het plaatsen van de keuken. Dat doen we zelf want dat is ons visitekaartje."

Keuken op maat
Meulendijk levert twee verschillende Duitse merken keukens van degelijke kwaliteit. Daarnaast kan de klant kiezen voor een handgemaakte keuken, die specifiek afgestemd op de eigen wensen wordt gemaakt. Daarbij bepaalt de klant ook zelf het materiaal. "Veel mensen denken dat een keuken op maat per definitie duurder is. Dat is allereerst afhankelijk van de materiaalkeuze, maar wanneer je met standaardmaten niet uit de voeten kunt, is een keuken op maat een gunstige optie." Meer info: www.jmeulendijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant