Het team van Hairfashion Marco Adriaansen. (Foto: Hans van der Poel)
Het team van Hairfashion Marco Adriaansen. (Foto: Hans van der Poel)

Dertig jaar Hairfashion Marco Adriaansen: 'En we zijn nog niet uitgegroeid'

Zakelijk 1.674 keer gelezen

OSS | Hairfashion Marco Adriaansen is een begrip in Oss. Dertig jaar geleden, op 1 april 1987, startte hij zijn eigen kapperszaak in de Sint Sebastiaanstraat en zo'n drie jaar geleden verhuisde de zaak naar een grotere locatie aan de Zaltbommelseweg 16 in Oss.

Marco Adriaansen is de oudste telg uit de derde generatie kappersfamilie. Zijn ouders verlieten Rotterdam en vestigden zich op 1 december 1963 aan de Kromstraat in Oss. In 1978 ging Marco het kappersvak in. "Een mooi, creatief vak. De eerste jaren heb ik het van mijn vader en moeder geleerd. Daarna heb ik in diverse salons ervaring opgedaan. In 1987 vond ik de tijd rijp om op eigen benen te staan." Op 1 april (geen grap) ging Hairfashion Marco Adriaansen met drie personeelsleden van start. Hij kreeg daarbij hulp van zijn vrouw Ingrid voor de administratie en zijn moeder voor zakelijke ondersteuning. "We zaten daar tot 1 februari 2014 en toen was het tijd voor een groter pand. We hebben een salon aan de Zaltbommelseweg in Oss overgenomen. Toen we daar startten, was er een leuk team van zeven personen. Nu staat de teller op negen en we zijn nog niet uitgegroeid." Op 1 april is Marco 55 jaar en dat wordt gevierd. Klanten krijgen een kopje koffie met gebak.

Meer informatie
De kapperszaak, aangesloten bij de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, is sinds januari zes dagen per week geopend. De openingstijden zijn maandag van 9.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Mensen kunnen ook zonder afspraak terecht. Als er een medewerker tijd heeft, wordt de klant direct geholpen. Bereikbaar via (0412) 64 02 22 of (06) 51 14 08 81. Kijk voor meer informatie op www.hairfashionmarco.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant