Bourgoundisch plankje.
Bourgoundisch plankje.

De Oude Maas springt in op de vraag van gasten

Zakelijk 1.028 keer gelezen

MACHAREN | Speelparadijs Pannenkoekhuis De Oude Maas is uniek in de regio. De zaken lopen erg goed bij het restaurant en indoorspeeltuin aan de Ossestraat 11 in Macharen. Om de gasten te blijven verrassen, gaat De Oude Maas mee met de seizoenen. Zoals in de lente met een lentemenu, asperges en een Bourgondisch plankje. "De gast blijven we verrassen met culinaire hoogstandjes."

Uiteraard staan er veel ambachtelijk gemaakt pannenkoeken op het menu, maar De Oude Maas is veel meer dan een pannenkoekenrestaurant. "We gaan richting een steakhouse", aldus eigenaar Wilfried Vink. "Van een biefstuk tot spareribs, het is hier verkrijgbaar. We springen in op de vraag van gasten. Nog steeds zien we verraste mensen als ze onze menukaart zien." Nieuw bij De Oude Maas is het Bourgondisch plankje. Doordeweeks kunnen mensen dit plankje bestellen met daarop een schaaltje met spareribs en twee schaaltjes met kipgerechten. Daarbij worden dikke frieten, sausjes en sla geserveerd. "En uiteraard ontbreken de asperges niet. Wat te denken van een aspergepannenkoek of aspergesoep. De kaart wisselt regelmatig."

Pasen
Met Pasen pakt De Oude Maas groots uit. Op zowel eerste als tweede paasdag is er vanaf 11.30 uur een Paasbrunch. Er is nog een klein aantal plaatsen vrij om te reserveren. "Na de brunch gaan de kinderen paaseieren zoeken. Ze krijgen daarbij hulp van de paashaas." De Oude Maas is populair tijdens ieder jaargetijde. Ook in de zomer als het ruime terras druk wordt bezocht. "Het is ideaal; lekker buiten op het terras iets eten en drinken en de kinderen kunnen binnen of buiten spelen. Je ziet hier regelmatig gezinnen die een hele middag en avond blijven." In de zomer staat de frozen cappuccino met diverse toppings op de kaart.

Personeel
Vanwege de groei van het bedrijf is De Oude Maas op zoek naar nieuw personeel. "We roepen geïnteresseerden voor een baantje in de keuken of in de bediening op om zich bij ons te melden. Naast dat ze in een leuk team komen te werken, hebben we hele fijne werktijden. Ze zijn rond 21.00/21.30 uur klaar en kunnen daarna nog leuke dingen gaan doen."

Ruime openingstijden
Spelen in de indoorspeeltuin bij De Oude Maas is gratis, een consumptie is wel verplicht. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de deuren open om 14.00 uur, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00 uur. Meer informatie via (0412) 64 78 90 of neem een kijkje op de website www.deoudemaas.nl of de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant