Rinke Pennings is er zaterdag weer bij (Foto: P. Kuijpers)
Rinke Pennings is er zaterdag weer bij (Foto: P. Kuijpers)

UDI'19 zaterdag al naar EVV: 'Altijd een lastige tegenstander om tegen te spelen'

Voetbal 285 keer gelezen

UDEN| Op Sportpark Parkzicht heeft men waarschijnlijk momenteel weer enigszins de ziekte in omdat er zowat bij iedereen één punt in mindering is gebracht behalve bij de 'jong'-teams. En laten dat nu net de concurrenten zijn om handhaving te bewerkstelligen. 'Jong'-teams kunnen niet 'niet voldoen' immers aan de eisen van de KNVB betreffende contractspelers. Ze zijn immers al onderdeel van een BVO. UDI'19-trainer Bert Ruijsch zegt er niets over. Ruijsch: "De situatie is zoals deze is. Ons puntje tegen Den Bosch zijn we weer kwijt op deze manier. Zaterdag in Echt proberen we het weer opnieuw."

Het goede nieuws is dat Rinke Pennings en Thijmen de Ruiter weer terug zijn van een schorsing. Doelman Sander Maas vormt nog een twijfelgeval qua fitness terwijl Koen Bollen, zondag nog goed spelend, zaterdag niet inzetbaar is. Het is de vraag wat Ruijsch zaterdag gaat verzinnen maar veel verschillende smaken zijn er sowieso niet, Robin van Cuijk is daarbij geschorst. "Ik heb nu een paar verschillende scenario's die ik kan bedenken maar ben er nog niet helemaal uit." Tim Wolf kampt met een geblesseerde enkel dus is er ook niet bij. Bij EVV ontbraken de laatste weken ook een paar belangrijke spelers, het is afwachten met wat voor team de al jaren zeer knap presterende Limburgers voor de dag komen. Sowieso zijn ze een lastige tegenstander voor ons, het is een sterke ploeg."

De Graafschap
Na de wedstrijd van zaterdag moet UDI'19 volgende week donderdag ook weer inhalen tegen Jong De Graafschap. Het zijn tropenweken voor de smalle selectie van Ruijsch. "Daar moeten we niet teveel over zeuren. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant