De jonge generatie van de Tapijtkoning Oss Mitchel Laukes (l) en Davy van Rossum van Van Rossum tegels.
De jonge generatie van de Tapijtkoning Oss Mitchel Laukes (l) en Davy van Rossum van Van Rossum tegels. Foto: Ellen Beenhakker

Tapijtkoning Oss en Van Rossum tegels klaar voor de toekomst

Zakelijk 3.288 keer gelezen

OSS | Tapijtkoning Oss aan de Rossinistraat is al ruim veertig jaar een begrip in de regio. Ook Van Rossum tegels is een gevestigde naam voor tegels, sanitair en badmeubels. Nieuw is dat beiden nu samen onder één dak zijn te vinden. De nieuwe woonwinkel aan de Rossinistraat wordt zaterdag 15 april officieel geopend.

De Tapijtkoning Oss is een echt familiebedrijf. Gestart door de vader van Theo Laukes en tegenwoordig geleid door Theo en zoon Mitchel. "De klant treft bij ons een ruime keuze aan om de woning in te richten. Vanzelfsprekend tapijt, maar ook vinyl, pvc, laminaat, marmoleum, vloerkleden en daarnaast alles op het gebied van raambekleding. Van gordijnen, vitrages tot zonweringen. Naast onze uitgebreide collectie staan service en een scherpe prijs bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met eigen mensen met veel ervaring en vakmanschap. Voor ons is een project pas afgesloten als de klant tevreden is", aldus een enthousiaste Mitchel.

Familiebedrijven
Ook Van Rossum tegels is een familiebedrijf waarin vader Peter en zonen Davy en Wesley samenwerken. Van Rossum tegels was ruim 5 jaar gevestigd aan de Amsteleindstraat. Davy: "Wij bieden een breed assortiment wandtegels, vloertegels, sanitair en badmeubels en hebben 15 eigen tegelzetters in dienst."
Over de samenwerking tussen Van Rossum tegels en de Tapijtkoning Oss ziet Theo Laukes vele voordelen. "Peter en ik zijn al jaren bevriend en kijkend naar de toekomst bedachten we dat het voor de klanten prettig zou zijn wanneer men op één locatie terecht zou kunnen voor tegels, vloeren en raambekleding. Klanten weten vaak wel voor welke ruimte ze tegels willen en voor welke andere materialen. Dan is het een voordeel wanneer je ze de juiste kleurencombinatie van tegels voor de badkamer naar het pvc-vinyl op de gang kunt tonen."

Twee generaties
Volgens Davy van Rossum versterken De Tapijtkoning en Van Rossum tegels elkaar. "Daarnaast zijn we beiden familiebedrijven. Dat betekent dat we persoonlijk betrokken zijn bij de klant en ons bedrijf. Bijzonder is dat in beide bedrijven twee generaties werken. Dat geeft een andere dynamiek. Wij als jongeren zijn bijvoorbeeld actief op social media. Aan de andere kant leren wij weer heel veel van de ervaring van onze vaders." Laukes besluit: "Tapijtkoning Oss en Van Rossum tegels zijn samen klaar voor de toekomst."

Voor meer informatie: www.tapijtkoningoss.nl en www.vanrossumtegels.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant