Het team van BCC in Oss.
Het team van BCC in Oss.

BCC viert tienjarig bestaan in centrum van Oss

Zakelijk 1.350 keer gelezen

OSS | BCC is in oktober van dit jaar tien jaar gevestigd aan de Oostwal 247 in Oss. Met verschillende acties het hele jaar door viert de zaak dit jubileum.

In tien jaar tijd is de rol van de medewerkers van BCC totaal anders geworden. Vestigingsmanager Karin Noten: "Vroeger richtten we ons echt op de verkoop, tegenwoordig zijn we volledige servicemedewerkers. Mensen kwamen vroeger niet geïnformeerd in de winkel, tegenwoordig kunnen ze op internet al volop informatie vinden. Aan ons de taak om mensen zo goed mogelijk te adviseren. Dat maakt het werk zo mooi." Bij de medewerkers van BCC staan klantvriendelijkheid en een professioneel advies voorop. "We hebben hier een ontzettend fijn team. Veel medewerkers werken hier al tien jaar en er zijn vanwege de overname van de Harense Smid ook nieuwe gezichten bijgekomen die zich hier helemaal thuis voelen. We zijn klaar voor de komende tien jaar."

Ontwikkelingen
De hele branche is in beweging. Niet alleen is internet erg belangrijk geworden, ook de apparaten zijn flink gemoderniseerd. Een voorbeeld: het is nog niet zo lang geleden, maar de zware beeldbuis is ingeruild voor lichte led-schermen waarbij de beeldkwaliteit enorm is verbeterd. Karin maakt een ronde door de winkel en wijst op allerlei technische snufjes. De koelkast met fotocamera bijvoorbeeld, waardoor mensen via een app kunnen zien wat er in de koelkast zit. Handig tijdens het boodschappen doen. Of de wasmachine die je via een app aan kunt zetten. "De technologie blijft veranderen en wij zitten er bovenop. We nemen de tijd om klanten alles uit te leggen of zelf te laten ontdekken."

Uitgebreid assortiment
Karin noemt de Oostwal 247 aan de rand van het Osse centrum een toplocatie. "Een mooie, grote ruimte van 1.300 m2 waar we ons uitgebreide assortiment op het gebied van witgoed en elektronica goed kunnen presenteren. Onze winkel is makkelijk bereikbaar voor iedereen."

Informatie
BCC is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur en op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Bereikbaar via telefoonnummer (020) 334 88 88 of e-mailadres oss@bcc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant